Peridehatunu Deleted16 genc ortaminda yabancilanmaz komik görülmez vs.. bosver bitek onlar söyler söyler alışır nekadar söyleyebilirlerki en fazla
Deleted16 Peridehatunu öyle tabii. Benim psikolojim iyi değil kabul ediyorum da hanfendi de beni bi salsa keşke 😅
Deleted11 Deleted16 teşekkür ederim ☺️ anlamı bal bide cennetteki bal ırmağından bahsedilirken kullanılan bir isim. Kızım da gerçekten bal gibi sarı çok yakışıyor ona ☺️🌹
Deleted16 Deleted11 yaa anlamıda çok güzel ileride size teşekkür edeceği bir isim olmuş valla 🥰👌👌maşallah ona 🧿🧿🌸
Lagosiyawo Deleted16 ya kuzum çok güzel isim ama naçizane lina ada değilde ada lina olsa çok daha kolay söylenir ben çok beğendim sağlıkla ismiyle büyüsün kuzucuk 😍
Deleted16 Lagosiyawo zaten ismi beraber kullanmıcaz. Genelde eşimle Ada diye bahsederiz bebeğimiz için ya da karnımı severken. Ama kimliğe Ada Lina diye yazdırırım tabii. Çoğu kişi sizin gibi söyledi haklısınız 👌🥰🌸🙏🏼
Deleted16 Ogretmenhanim ahh keşke denebilse böyle 🤣🤣🤣 olmayan şekeri var hanfendinin işine gelmeyen durumlarda çıkartır şekerini fenalaşır mazallah 🤣🤣🤪
Redkids 1dost cesaret oyununda cevap vermedim özur dilerim askiya alınmıstım 2 gün ama halen istiyorsan atabilirim 😉
Evltlrm Deleted16 ay aynı benim kaynanam kızımın adı asel severken sen Aysel misin nesin bu nasıl ad diyorum adı asel diyor ben asel falan bilmem Aysel dir o
TombulHatun Deleted16 çok çok güzel bi ismi olacak kızınızın hiçç umursama bi daha sorarsa lita mı lena mı filan diye aaa anne biz size söylemedik mi karar değiştirdik üzüm koyucaz deyip küçük çaplı bir kalp krizi geçirtin ona 😂😂😂😂
Peridehatunu TombulHatun harika cevaplar bencede✋ busekilde cok güzel laf yerini buluyor hem saygılı biçimde 😁
TombulHatun Deleted16 benm kızımn adınada amcamın karısı badem mi dedi ( aynı ismi zamannda kızı koymak istemiş ama damat istememiş haberim yok tabi) yok ya badem ucuz kaju koyucam demiştim sesi kesilmişti
TombulHatun Peridehatunu aynen öyle yoksa içimden sayıp sövmek geliyo ama bu şekilde hem ağızlarının payını alıyolar hemde ben saygıaızlk yapmamış oluyorm 😂😂😂
Brvnonk Deleted16 çok seviyorum bu şekilde güzel isimleri bende kızım olursa inşallah Elisa mina koymak istiyorum benmkiler de dalgaya aliolar o ne hiç olmasın Koyma daha iyi falan ama takan kim 😅 hiç takma boşver ❤️🌼
Brvnonk Deleted16 Ay evet inşallah Allah ikinci çocuğu nasip ederse bir kızım olsun istiyorum bir oğlum da var bir yaşına giricek adını babası koydu. İkinci çocuğumun ismini de ben koyucam diye konuştuk inşallah Elisa mina🙈🤗❤️❤️
TombulHatun Deleted16 valla en sevdiğim şey acıtmadan sokuşturmak mükemmel iş görüyor dene mutlaka 😂😂😂😂
TombulHatun Deleted16 eşine öncedem haber ver adam şok olmasn orda kaynanaya kalp krizi geçirtelim derken adam gitmesin 😂😂😂
Deleted16 TombulHatun ben yeri geldimi çok güzel laf oturturum hiç susmam ezdirmem kendimi. Ama konu bebeğimiz olunca hem sinirlenip hem duygusala bağladım 😀 hiç esirgemem lafımı dediğiniz gibi sokuştururum bir daha yeltensin de bakayım 😀