TombulHatun Deleted16 eşine öncedem haber ver adam şok olmasn orda kaynanaya kalp krizi geçirtelim derken adam gitmesin 😂😂😂
Deleted16 TombulHatun hahha söylerim valla Allahtan eşim benim tarafımda da sıkıntı yaşamıyorum. 🤦🏻♀️😀
Deleted16 TombulHatun ben yeri geldimi çok güzel laf oturturum hiç susmam ezdirmem kendimi. Ama konu bebeğimiz olunca hem sinirlenip hem duygusala bağladım 😀 hiç esirgemem lafımı dediğiniz gibi sokuştururum bir daha yeltensin de bakayım 😀
Brvnonk Deleted16 Ay evet inşallah Allah ikinci çocuğu nasip ederse bir kızım olsun istiyorum bir oğlum da var bir yaşına giricek adını babası koydu. İkinci çocuğumun ismini de ben koyucam diye konuştuk inşallah Elisa mina🙈🤗❤️❤️
Deleted16 Brvnonk maşallah ya Allah bağışlasın size sağlıcakla 🙏🏼 Rabbim nasip eder inşallah minik Elisa Minamızı 🥰🥰
Deleted16 Ogretmenhanim ahh keşke denebilse böyle 🤣🤣🤣 olmayan şekeri var hanfendinin işine gelmeyen durumlarda çıkartır şekerini fenalaşır mazallah 🤣🤣🤪
Deleted16 Peridehatunu öyle tabii. Benim psikolojim iyi değil kabul ediyorum da hanfendi de beni bi salsa keşke 😅
Deleted16 Deleted11 yaa anlamıda çok güzel ileride size teşekkür edeceği bir isim olmuş valla 🥰👌👌maşallah ona 🧿🧿🌸
Brvnonk Deleted16 bilmez miyim ya dokunsalar ağlıyordum ben🙈😅 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Lina adamizi❤️ takma kimseyi bebisine odaklan🌹
Deleted16 Lagosiyawo zaten ismi beraber kullanmıcaz. Genelde eşimle Ada diye bahsederiz bebeğimiz için ya da karnımı severken. Ama kimliğe Ada Lina diye yazdırırım tabii. Çoğu kişi sizin gibi söyledi haklısınız 👌🥰🌸🙏🏼
Marbled 1dost Aman çok da tın derim 😁 Acemi gelin değilim artık umursamıyorum 😄 Zaten 2 bebeğimi kaybettim. Bu saatten sonra bebek olunca da kimseyi takamam. 🤭