Brvnonk Deleted16 bilmez miyim ya dokunsalar ağlıyordum ben🙈😅 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Lina adamizi❤️ takma kimseyi bebisine odaklan🌹
Deleted16 Brvnonk amin çok tatlısınızz ya çok teşekkür ederim 🥰🥰 Allah sabır versin bize her durumdaa 🥰🙏🏼🌸🌸
Aspirin Deleted16 lina ada değilde ada lina olsa daha güzelmiş söylenişi. İnsanın dili dönmesi zor lina ada olunca. Bana sahsen komik geliyor böle sölemesi zor isimler. Sizi kırmak için sölemedm bu arada.
Deleted16 Aspirin anladım çift isim kullanmıcaz zaten sadece Ada’yı kullanıyoruz şuan. Ama dediğiniz gibi de olur kimliğine Ada Lina yazdırırız 🌸🙏🏼😘
Crazymom Deleted16 gayet güzel ismi boşverin siz kimin ne dediğini yaşlılar çok biliyor herşeyi sağlıkla gelsin Lina Ada hanım ☺️
Deleted11 Deleted16 onu da cennetteki bal ırmağı zannediyordum, Lina’nın da anlamı çok güzelmiş. Umursama sen kimseyi, sağlıkla al kucağına inşallah 💜☺️
1bbby Deleted16 iste .sadece dusuncesiik.bence guzel. Cocuga anne baba vermeyecekte ismi kim verecek. Onlar istiyoki kendiler isim koysun
Deleted16 trendyol2 Kuran’da da geçsin istedik. Popüler aynı zamanda. Yeni nesil nasıl gelicek nasıl olcak bilmiyorum Adayı beğenmezse Linayı kullanır diye düşünüyorum. Seslenirken ya da ondan bahsederken zaten sadece Ada’yı kullanıyoruz 🥰
trendyol2 Deleted16 eger sadece ada yi kullaniyorsaniz bence ada koyun.buyudugunde yine dalga gecerler belki..adayi begenmemesi mumkun degl bence
Deleted16 trendyol2 Lina için mi dalga geçerler. Aslında çok popüler bir isim oldu Lina. Hiç böyle düşünmemiştim 🥶