Deleted11 JartiyerliKedi ben hem genç hem olgunum zarifhatunum nasıl isterse 😂 o değilde bu post çok başka bir yere gidiyor 🙈 1dost
Twogirlmom 1dost evet şimdi baya düşüşte ama bence çok yükselecek hatta bu kadar düşünce biz 20 bin kredi çekip tekrar alım yaptık 😄😄
Akrep Twogirlmom inşallah inşallah zarar etmezsiniz. Böyle haberlere falan çıkıyor büyük büyük para kaybedenler falan. Kendi cebimden gitmiş kadar üzülüyorum. Sırf bu yüzden asla giremem o toplara 🙏🏼
Deleted11 zarifhanim damlaya damlaya göl olur, her gün 1-2 lira atsan bile 1 sene sonra birikir. O yüzden az çok denemeden biriktirmeliyiz. Benim eşim de pandemide çok şükür kısa çalışma ödeneği aldı o olmasa birikimi harcardık ya da altın bozdururduk 😬
Akrep Deleted11 eğer kesin konuşursam implant bile korumaz beni. Hayattaki şansım o kadar çünkü 😂 Ama değilim hamile rabbim isteyene versin 🥲
zarifhanim Deleted11 bende anlamadım bir yerlere gidiyor ama 1dost sizinle başka yerde eğlensek daha güzel olmaz mı ya neden pavyon 🤣🤣
Twogirlmom 1dost aynen valla baya cesaret istiyor ne yapalım bu devirde başka türlü birikim yapmak imkansız