Akrep Twogirlmom inşallah inşallah zarar etmezsiniz. Böyle haberlere falan çıkıyor büyük büyük para kaybedenler falan. Kendi cebimden gitmiş kadar üzülüyorum. Sırf bu yüzden asla giremem o toplara 🙏🏼
Twogirlmom Akrep İnan o dolandırıp gidenler hep Türk piyasalar bize bizden başka kimse zarar vermiyor biz yabancı piyasalarda dolar üzerinden işlem yapıyoruz türklere güven olmuyor
zarifhanim Deleted11 bende anlamadım bir yerlere gidiyor ama 1dost sizinle başka yerde eğlensek daha güzel olmaz mı ya neden pavyon 🤣🤣
Deleted11 zarifhanim ya şimdi aklıma bir şey geldi ama linçlenirim diye korktum amaaan boşver söylüyorum 😂 hani bir kadın vardı mevlitlere gidiyordu tuhaf tuhaf okuyordu mevlidi öyle bir ortama ne dersiniz? 😂😂 1dost Dipnot; Allahım günah yazma 🙏
1dost zarifhanim Harbiden noldu bize ya bide kimle gitmeyi planlıyoruz tövbe haşa 🤪😂😂😂 @Deleted11 var içiimizde bir i.bnelk hayırlısı 😬
bayangamzelili JartiyerliKedi yapamıyorum yalan söylemiyim elime para geçince harcamayı sevenlerdenim 😊 Bebek battaniyeleri dikiyorum organik onları satmaya başlayacağım inşallah bu devirde ek gelir kesinlikle şart herşey çok pahalı olmuş şokkk oldum gerçekten kumbara yapabilirsin aylık su kadar koyucam diye kendimi şartlandır bence başarabilirsin
JartiyerliKedi Akrep aaa acıdımı takınca 😢yüzeyden bakınca bildiriyormu veya dokununca bide o hormonları kötü etkiliyor diyorlar regli falan bozuyormuş tüylenme yapıyormuş doğrumu canəm kusura bakma çok soru sordum bende ilgilenmiyorum da ya spiral ya onu
zarifhanim Deleted11 1dost nerdesin, gözyaşlarımız sel oldu ilahisi söyleyen kadın mı tefle çalıyor remix yapıyor 🤣 çatlak şanzelin nerdesin Allah belanı versin şarkısını söylediği ortam da cazip geliyor. Vatan tv üfff 😂
Twogirlmom 1dost aynen valla baya cesaret istiyor ne yapalım bu devirde başka türlü birikim yapmak imkansız
Twogirlmom Akrep çiftlik banktan sonra iki şirket daha batırdı bizim bi tanıdık 30 cumhuriyet yatırdı Türk piyasaya gitti cumhuriyetler ve eşim demişti ona yapma diye
Deleted11 1dost @zarifhanim üçümüz haa birde @JartiyerliKedi de var 😂 mevlide gitcez, pavyon günah, pavyon kaka 😂😂