Rouge Lavinia_ kızz almada vermede o bir kiloyu yerine getir😂ilerde alırım belki tadını çıkaralım şimdi😂
TombulHatun Lavinia_ hepinizi linç edebilirim. Açız aç gitmiyo yine de Allahm benm ne zaman derdim kilo almak olacak 🥺🥺🥺😁
Rouge Lavinia_ 😂😂bisey yapmadan geri al otur sadece ye😂ben egzersiz yapıyorum kalca bolgesi falan için sekli falan😂buarada yemen nasıl istah var mı yoksa?ben cok severim yemeyi ama az az sık sık yiyorum istemsiz
Lavinia_ TombulHatun keşke kilo aktarmak ki olsa bir 10 kilo göndersen fena olmazdı 😂😂 Ama cidden kilo vermek de almakda çoook zor 🤦🏻♀️
TombulHatun Lavinia_ ağzından bal damlıyor valla ne güzel olur 10kilo sana @Rouge ye 5 kilo bütün foruma dağıtsam herkes mutlu ben mutlu 😁 Şaka bir yana gerçekten almakta vermek kadar zormuş
Lavinia_ TombulHatun ben artık takmiyorum Valla en son oturub ağlıyordum zayifim diye 😂😂 sonra bir baktım herkes zayiflamak istiyor dedim illa irelerde alıcam boşşş ver kizim 😂😂
Lavinia_ Rouge bende egzersiz yapiyorum sporun üstüne de kizimin peşin den koşuyorum iştahım iyidir ama çok çabuk doyuyorum çok çabuk da açıkıyorum 🤦🏻♀️😂
TombulHatun Rouge 😘 Hem tatlı hem zayıf olsam olmuyo mu 😁bana hiç zor değil valla mutfağın önünden geçsem alabilirim 😁
Rouge TombulHatun olur her türlü tatlısıın 🥰egzersiz yapsan sıkılastırırsın aslında yeter. yemekten vazgeçme ama az sık ye yapamıyosan da can boğazdan gelir😂
Lavinia_ TombulHatun aynen boş ver ye iç bir daha mı gelicez dünyaya 😄 takma boş insanların boş lafını hayatını yaşa ☺️😄
TombulHatun Rouge evde eliptik bisikletim bile var benm yedimlerimi gören diyoki ben senin yediğini yesem ip gibi kalırım. Benim hatam sanırım düzensiz beslenmek bu yüzden insülin direncim var. Halledicem inşallah be mezara girmeden 😄😄
TombulHatun Lavinia_ insanlar umrumda değil de ben kendim istiyorum ahh ahh 50 kilolarda olduğum dönemler tekrar gelecek inşallah 😄