Miskin2 Dedikoducutime Ben hamile olduğumu bilmiyordum daha, aşırı tiksindim. Ama doğumdan 6 ay sonra falan tekrar istek geldi maalesef.🥲 Umarım devam etmezsin
Deleted11 Dedikoducutime benim annem hamileyken hep tiksiniyormuş sigaradan ama doğurduktan 1 gün sonra canı istiyormuş 🙈 sadece hamileyken içmiyordu zaten çok sütü olmadığı için bizi pek emzirmedi, sigaraya devam etmiş 😬
-06meli Dedikoducutime Hamileyken kokusundan tiksinip bırakmıştım ama doğurur doğurmaz aklıma gelen sigaraydı yine içememiştim çocuğumu emziriyorum diye ama sonradan stresten sütüm gelmeyince emmeyi bırakmıştık başlamıştım sonradan bi engel yoktu içmem için ☺️
Dedikoducutime -06meli kafada bitmeyince bitmiyo gerçekten bende tiksindigim için bırakmıştım dogumdan sonra nolur bilmiyorum
Dedikoducutime Anna_karenina1 maalesef zararlı ama kafada bitirmek cok onemli tiksinmem ins dogumdan sonrada devam eder
Dedikoducutime bittercikolata tiksindinizde mi biraktiniz peki ben ilk haftalarimda cok tiksindim bidaha icmek istemedim dogumdan sonrada bi yandan birakasim var bi yandan devam edesim var çünkü kafamda bitiremedim 😂
Dedikoducutime Ohno ben iyiki tiksindim diyorum yoksa bırakması zor olcakti hamileyken ilk haftalar kokusundan dahi öğürtü geliyodu
Tecrubekonusuyor Dedikoducutime direk bıraktım bebeğim 4 aylık oldu içmiyorum hala. Emzirme bitsin anasını ağlatıcam bebeğime kıyamıyorum. O zmanda alamam heralde zam üstüne zam baksana
Dedikoducutime Tecrubekonusuyor evet cok zam gelmiş sigaralara ya bence siz başarmışsınız bırakmayı hem hamilelik hem emzirme dönemi uzun zaman girmis olcak araya iyice unutursunuz bence
Brvnonk Dedikoducutime evet tiksindim o şekilde bıraktım zaten sonra da içmedim üç beş aylık olana kadar bir sinirle tekrar başladım şuan yine tek tük azaltmaya çalışıyorum
Tecrubekonusuyor Dedikoducutime inşaallah ama babam hep der yanlış anlaşılmasın. Bu boku yiyen vazgeçrmez. Kendi 5 yıl içmedi hergün derdi unutamıyorum tekrar başladı 😢
Dedikoducutime Burcuuoztk kafada bitirmek kesinlikle cok önemli hamilelikte midem bulaniyodu sigaradan kokusu bile maf ediyo beni doğumdan sonra nolcak bakalim
Ask_hosmus Dedikoducutime ayy ben bıraktım, başlamadım daha ama canım çok istiyo sigara, emzirdiğim için içmiyorum emmeyi bıraksa kesin başlarım 🤷♀️😂
Askbulbulu Dedikoducutime vallaha hamileyken bir tiksindim dogurdum o tiksinis o tiksinis vallaha bir daha hiç başlamadım. Eşim kullanıyor ve sigara kullananan oldumu baba varya öghhhh geliyor kokusuunda