Brvnonk Dedikoducutime evet tiksindim o şekilde bıraktım zaten sonra da içmedim üç beş aylık olana kadar bir sinirle tekrar başladım şuan yine tek tük azaltmaya çalışıyorum
Dedikoducutime -06meli kafada bitmeyince bitmiyo gerçekten bende tiksindigim için bırakmıştım dogumdan sonra nolur bilmiyorum
Dedikoducutime Tecrubekonusuyor evet cok zam gelmiş sigaralara ya bence siz başarmışsınız bırakmayı hem hamilelik hem emzirme dönemi uzun zaman girmis olcak araya iyice unutursunuz bence
Tecrubekonusuyor Dedikoducutime inşaallah ama babam hep der yanlış anlaşılmasın. Bu boku yiyen vazgeçrmez. Kendi 5 yıl içmedi hergün derdi unutamıyorum tekrar başladı 😢
Dedikoducutime Burcuuoztk kafada bitirmek kesinlikle cok önemli hamilelikte midem bulaniyodu sigaradan kokusu bile maf ediyo beni doğumdan sonra nolcak bakalim
Ask_hosmus Dedikoducutime ayy ben bıraktım, başlamadım daha ama canım çok istiyo sigara, emzirdiğim için içmiyorum emmeyi bıraksa kesin başlarım 🤷♀️😂
Askbulbulu Dedikoducutime vallaha hamileyken bir tiksindim dogurdum o tiksinis o tiksinis vallaha bir daha hiç başlamadım. Eşim kullanıyor ve sigara kullananan oldumu baba varya öghhhh geliyor kokusuunda
Dedikoducutime Deleted09 keşke ama olsun hamilelikte en azindan bebeklerimize zarar vermedik icipte cok şükür
Hayat_ Burcuuoztk olabilir, olmaya bilir de. Benim arkadasim 9 ay boyunca kustu kan gelirdi artik bogazindan kusmaktan tahriş olmuştu midesi cok bulandigi icin sigaradan tiksindi birak icmeyi kokusunu bile alinca kusardi dogumdan sonra basladi ama içiyor
Poinella Dedikoducutime evet zaten bebegim emmedi beni hic bir sekilde eger emziriyo olsaydim yine devam etmezdim ama lohusa psikolojisi ustune bebegimin emmemesi birde emmiyomu baskisi malesef baslamama sebep oldu.
Dedikoducutime Poinella şu insanlarin emmiyomu sorusu insani delirtir sanane yani emmiyosa napcan sen mi emzircen
Saremsi Dedikoducutime evet ya bide ah tüh tüh vah keşke emzirseydin demeleri yok mu emmiyor işte çocuk çok sinir bozucu
Dedikoducutime Saremsi sanki emmeyince cocuk dünyalı sayılmiyo emende emmeyende masallahi var benim kardeşim hic emmemis masallah benden daha sağlıklı yapılı