Aksiz Gjfjkmll [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9gnNH3R.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/0yvzoNI.jpeg] Cok küçük biliyorum ama olsun❤️ 6haftalikti simdi 7hafta 4gunluk oldu pepem 🌸 Rabbim sağ salım kucagima almayı nasip etsin amin
Deleted11 JartiyerliKedi Aşkım bebe gözükmüyor nerden anladın 😂 ben bebe nerde diye bakamıyorum daha 🤭😂😂
Aksiz JartiyerliKedi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/0zKryMQ.jpeg] Şimdi bir azıcık büyüdük de geldik bak bakalım halacigim neyim ben)?🌸🙊
Aksiz Deleted11 aynen bende oyle Rabbim kucagima almayı nasip etsin amin gercektden hic ama hic önemi yok tabi nə olduğu sağlıkli olsun ilk bebeğim daha once çok kayip yaşadım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkli olsun saglikla kucagima alayım amin🌸
seniseviyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/xM5HMsK.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/Ix0Kyt1.jpeg] Bügün 12 hafta 6 günlük olduk banada tahmin yaparmısınız
Deleted11 Yorumcuanneniz benim böyle renksiz ultrason kağıdım yok hep renkli sadece devlete gittiğim dönem 2 tane vardı sanırım onlarda da hiç bir şey görünmüyor öyle olunca anlamıyorum 😂
KatreiMatem [upl-image-preview url=//i.imgur.com/Qh3aWEb.jpeg] Oldumu acaba bilmiyorum ama bu arkadasimin ultrason kagidi daha kucukte merak ettim tutarmi 😄😄 daha yeni kalp atisi duyuldu