Shenshaq Al benden de o kadar. Özel bölgeme bir kere dokunmamıştır. Asla izin veremiyorum ki o da istemez
Bu utangaçlıgi nasıl aticam
Adyokisimyok İstiyordur bence sonuçta eşin dokunmasindan ne olacak bu kadar kapatmayın kendinizi , akışına bırakın inanın iki tarafta mutlu olacaktır
Polyannacilik aslında ben kendimi beğenmiyorum ve çirkin de vücudum yani görse daha çok soğur
Polyannacilik Ya keşke bunu başarabilsem keşke. Hep bi acaba ayıp mı acaba nasıl olur diye düşünmekten ilşkiye yönelemiyorum.
Sonra suratına nasıl bakarım diye düşünüyorum….
Shenshaq saçmalama olurmu öyle şey sen kendine guvenmelisin eşin beğenmiş evlenmiş hem biz değil biraz da erkekler düşünmeli
Adyokisimyok eşin o artık senin nasıl istiyorsan o şekilde davran bak onunda hoşuna gidecektir emin ol , sonuçta evli barkli insanlarız neden utanicazki
Shenshaq ne kadar zaman dır evlisin canım
Shenshaq cinselllikte bu uzaklasma en sonunda yerini soğuma alacak insan eşinden herseyi bekler başka kadındamı ihtiyacını görsün kır Zincirlerini utanma istedigin neyse ve eşin ne istiyorsa yapın
Shenshaq Böyle sex hayatı yürümez kır zincirlerini evliliğin ilk yılı bende öyleydim utanmaktan zevk alamıyor insan bu yüzden utanmayı bıraktım zevke odaklandım ☺️☺️
Twogirlmom 15 ay canım
Shenshaq baya da olmuş eşin fark etmiyor mu çekingenliğini bişey demiyor mu?
Adyokisimyok hiç dokunmadı mi 😮benim eşim orama dokunmadan uyumaz bi el atim der 🙊😂 ilişki anında orama dokunur okşar parmak atar vs. Bence bunu bir an önce aşmalısınız kendine güven ana odaklan dokunmasına izin ver esin yabancı değil nereye kadar sürecek böyle ☺️
Shenshaq Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırak eşin o senin istersen üstesinden gelirsin yeterki iste
Shenshaq bende normalde utanirdim ama 1 2 sene oldu burayi okuyorum burayi okuyarak aştim artik cok cok rahatim ki erkekler bole olmayi daha sever bende bazen ogle hissederim acaba kocamin gözünde nasilim diye arada sorarim bole cok iyi der 🤣🙈 ki bence o sekilde arada bir mesefa oluyormuş gbi oncesi ve sonrasi yaparsam hayatimda utanmadan iliskiye gitmenin kocamla aramdaki sicakligi cok cok arttigini söleyebilirim
Shenshaq vallahi bende öyleyim karanlıkta birlikte oluyoruz günaydınlığında yanaşsa ya akşamı bekletirim yada fon perde vs hepsini çektiririm yorganın altında kalırım popomda sivilce çıkıyor ne yapsam geçmiyor doğumdan dolayı çatlaklarım aldı başını gitti özel bölgem zaten karardı bende vucudumu gösteremiyorum ve bu beni üzüyor