Polyannacilik Ya keşke bunu başarabilsem keşke. Hep bi acaba ayıp mı acaba nasıl olur diye düşünmekten ilşkiye yönelemiyorum.
Sonra suratına nasıl bakarım diye düşünüyorum….

Adyokisimyok eşin o artık senin nasıl istiyorsan o şekilde davran bak onunda hoşuna gidecektir emin ol , sonuçta evli barkli insanlarız neden utanicazki

Shenshaq cinselllikte bu uzaklasma en sonunda yerini soğuma alacak insan eşinden herseyi bekler başka kadındamı ihtiyacını görsün kır Zincirlerini utanma istedigin neyse ve eşin ne istiyorsa yapın

@Shenshaq bende senin gibiyim 2 yillik evliyim,bir kizim var esim daha ozel bolgemi gormemistir dogru duzgun.Dogum yaptim dikislerimi bile ona gosteremedim hep annem kontrol etti,nasil yenecegim bu durumu bilmiyorum.Begenmiyorum özel bölgemi gorurse sogur diye dusunuyorum

Shenshaq Böyle sex hayatı yürümez kır zincirlerini evliliğin ilk yılı bende öyleydim utanmaktan zevk alamıyor insan bu yüzden utanmayı bıraktım zevke odaklandım ☺️☺️

Shenshaq baya da olmuş eşin fark etmiyor mu çekingenliğini bişey demiyor mu?

Adyokisimyok hiç dokunmadı mi 😮benim eşim orama dokunmadan uyumaz bi el atim der 🙊😂 ilişki anında orama dokunur okşar parmak atar vs. Bence bunu bir an önce aşmalısınız kendine güven ana odaklan dokunmasına izin ver esin yabancı değil nereye kadar sürecek böyle ☺️

Shenshaq Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırak eşin o senin istersen üstesinden gelirsin yeterki iste

Shenshaq yok artık kız niye terbiyesiz olduğunu düşünsün o senin eşin sen bir adım at ki o da atsin kendine güven biraz niye geri çekiyorsun kendini öyle zevk alabiliyo musun ki

Shenshaq bende normalde utanirdim ama 1 2 sene oldu burayi okuyorum burayi okuyarak aştim artik cok cok rahatim ki erkekler bole olmayi daha sever bende bazen ogle hissederim acaba kocamin gözünde nasilim diye arada sorarim bole cok iyi der 🤣🙈 ki bence o sekilde arada bir mesefa oluyormuş gbi oncesi ve sonrasi yaparsam hayatimda utanmadan iliskiye gitmenin kocamla aramdaki sicakligi cok cok arttigini söleyebilirim

Shenshaq vallahi bende öyleyim karanlıkta birlikte oluyoruz günaydınlığında yanaşsa ya akşamı bekletirim yada fon perde vs hepsini çektiririm yorganın altında kalırım popomda sivilce çıkıyor ne yapsam geçmiyor doğumdan dolayı çatlaklarım aldı başını gitti özel bölgem zaten karardı bende vucudumu gösteremiyorum ve bu beni üzüyor

Shenshaq onlar kili koca götler vücutlarını gösterirken utanmiyorlarda biz mi utanacanaz akışına bırak atılgan ol iliskode bosver zevkine bak sıkma kasma kendini vücudun sana göre çirkin olabilir ama ona göre çok güzel gelecektir