Sonradangurme bu çok saçma mesela adam 35 yaşında göbekli ,25 yaşında fit. 35 yaşında penisi kısalacak mı göbek geldi diye😂😂 onu göbekten ötürü görünmüyor diye söylemişlerdir😂
Büyük küçük 🤭
Polyannacilik sadece merak iş olsun işte 😅
[silindi] kadınlar önemsemiyor sanırım ne çıkarsa bahtina 😅
Nietzsche he şöyle ki göbeklendikce penis içeri doğru gidiyormuş 1 cm falan ben öyle okumuştum inşallah yalandır 😂
Sonradangurme öyle olabilir ama 1 cm den bir şey olmaz 😂 penis içeri gitmiyordur da göbek dışarı çıkıyordur ,e haliyle adama yaklaşamıyorsun 😂
[silindi] kucuk buyuk bilmemde cok afedersiniz kalınlık onemli benim için 🙈🙈
Sonradangurme pekii😉
[silindi]
Kirpapatyasii aynen canım hem enine hem boyuna, ama kısa kalın olmamalı kütük gibi😂
Sonradangurme büyüğünü de gördüm küçüğünü de gördüm erkek işini bilmiyorsa ne kadar büyük ve kalın olursa olsun zevk almazsın ….
tugce_byr hahaha haykırdım küçük parlement😂😂
Ecemli bence erkeklerin yapısına göredir mesela boyu uzun olanlarınki uzun incedir kısa boylu olanlar bıdık gibidir😂😂
Sonradangurme Önemli olan boyu degil islevi🤣 Zaten g noktası vajinanin 3-4 cm icinde yani 10 cmlik penis bile uyarabilir 🤣
Sonradangurme ilk defa gördüğümde eşimde yeni bu qm dedım çok büyük çok korkmuştum ahahahhah😂😂😂😂😂😂
aloNeaNgeL yani ılk defa gördüğümde eşimde yazamadım qm😂😂
[silindi] aynen😂😂🙈
Nietzsche ahahha doğru bı yaklasim 😅
Kirpapatyasii kalınlık standart degil mi ya 🤭
Olivetti tecrübeli erkekler daha iyidir işinde sanırım. Eşimin ilkiyim söylediğine göre fena da sayılmaz 🤭😄
Pcoslu1anne madem öyle neden hep büyük isteriz ki 🤷