Nietzsche Sonradangurme bu çok saçma mesela adam 35 yaşında göbekli ,25 yaşında fit. 35 yaşında penisi kısalacak mı göbek geldi diye😂😂 onu göbekten ötürü görünmüyor diye söylemişlerdir😂
Sonradangurme Nietzsche he şöyle ki göbeklendikce penis içeri doğru gidiyormuş 1 cm falan ben öyle okumuştum inşallah yalandır 😂
babynative Nietzsche kiloluların ki yağdan dolayı gömülüyormuş ya onu demek istiyolar heralde.Oğlumu sünnete götürmüştüm doktor bi hasta geldi 14-15 yaşında 80 kilo var çocuk önünde kesilcek bişey yok yağ kaplamış hep demiştş
Nietzsche Sonradangurme öyle olabilir ama 1 cm den bir şey olmaz 😂 penis içeri gitmiyordur da göbek dışarı çıkıyordur ,e haliyle adama yaklaşamıyorsun 😂
Olivetti Sonradangurme büyüğünü de gördüm küçüğünü de gördüm erkek işini bilmiyorsa ne kadar büyük ve kalın olursa olsun zevk almazsın ….
Sonradangurme Olivetti tecrübeli erkekler daha iyidir işinde sanırım. Eşimin ilkiyim söylediğine göre fena da sayılmaz 🤭😄
Memos0103 Ecemli bence erkeklerin yapısına göredir mesela boyu uzun olanlarınki uzun incedir kısa boylu olanlar bıdık gibidir😂😂
Pcoslu1anne Sonradangurme Önemli olan boyu degil islevi🤣 Zaten g noktası vajinanin 3-4 cm icinde yani 10 cmlik penis bile uyarabilir 🤣
aloNeaNgeL Sonradangurme ilk defa gördüğümde eşimde yeni bu qm dedım çok büyük çok korkmuştum ahahahhah😂😂😂😂😂😂