• Cinsellik
  • Orgazm oldum mu boşaldım mı nasıl anlarım

Burdaki postlara okudum da, biz eşimle birlikte oluyoruz ben etkileniyorum da aslında güzelde gidiyor ama öyle boşaldığımı hatırlamıyorum eşim gibi mi boşalmam lazım ıslanıyorum vs ama. Birde orgazm kaç çeşit var nasıl anlarım hangisi olduğunu merak ettim betimleyebilecek varsa yazarsa sevinirim. Okudukça ben cinsellik yaşamıyorum galiba falan oldum postları

Erkekler gibi sıvı gelmez bayanda. Islanma olur titreme gelir ve haz alırsın sadece. Zaten zevk aldığını bilirsin ve orgazm olmus olursun. Hani sıvı fakan gelmez bizlerde. Haz zamani doruklardaysan olay tamamdir😃

• Aeua bunu yanıtladı.
    • Aeua bunu beğendi.
      • [silindi]

Aeua orgazm olupta anlamadım oldu mu olmadımı demen mümkün değil yani hiisedilmeyecek bişey değil ki, göklere çıkıyosun uçuyosun sonra boşluğa düşüyor gibi oluyorsun, aynı anda bacaklar titriyor cinsel organın kasılıyor ve ritmik atmalar oluyor elin ayağın buz gibi oluyor sonra yavaş yavaş kendine geliyosun ve yorgunluk oluyor, hafif akıntı geliyor böyle bişey 🤭

• [silindi]

Findukkk kelimeler kifayetsiz kalıyor anlatırken😂😂

Aeua Eşin gibi boşalma olmasa da içinden bişiler çıkıyor mutlaka ıslaklıktan bir tık katı. Ama eşin gibi attırmıyorsun. (Fışkırtmalı olmuyor yani) Orgazm dediğimiz durum çok güzel bir hazz zaten yaşamış olsaydın yaşadım mı diye sormazdın. Eşinin daha da ileri gitmesini devam etmesini hızlanmasını istiyorsun. Kendinden geçiyorsun aşırı mutlu ediyor seni bu durum. Orgazmın zirvesinde de zaten boşalma geliyor onu da anlıyorsun hatta eşinin senden önce boşalmasını istemiyorsun bekle geliyorum diyorsun. Boşalınca vajinada ve bacaklarda, kalçada,göbekte titreme kasılma yaşanıyor. Sonra bir 10-15 dk yorgunluk çöküyor. Bu sorun uzun zamandır devam ediyorsa mutluka jinekologa görünün 🙏🏼🙏🏼🌸

• Aeua bunu yanıtladı.
        • Aeua bunu beğendi.

Deleted16 çok teşekkür ederim, yani içimden çıksın istemiyorum daha sert hızlı olmasını istiyorum hep rahatlamış halde bitiyor bazan yetmiyor 2. Sefer oluyor hemen vs ama öyle titrediğimi hatırlamıyorum zevk alıyorum çok mutlu oluyorum ama öyle uçtuğum olmadı yani

Aeua siz vajinal boşalma yaşıyorsunuz ama bunu uzun tutarsanız gerçekten hazzı 2 kat alıp rahatlayıp, doyuyorsunuz. vaajinal boşalma bana iki gün bile yetiyordu 😀😀 klitoriste ertesi sabah akşam sürekli ister doymazdım.