Nasılsınız napıyorsunuz havalar nasıl orda burda havalar yağmurlu fırtına uyarısı geldi Allah hepimizi korusun bu arada Hatay’dan yazıyorum bildiklerimi etiketliyorum seviliyorsunuz canlar ❤️❤️ @bitterdelisi24 @Canimkizim @Brvnonk @Deleted11 @TombulHatun @Akrep @Cikolatali-waffle @ZRaporu @Redkids @Hoyrat @Blondie @Nietzsche @Esmerimmm @Yasak_elma @bittercikolata unuttuklarımın da affına sığınırım 😊

Angellove2010 günaydın ateşli oğlumla sabahladik havalar burda da yağmurlu fırtınalı. Birde misafirlerim var bugün menü de napsam diye düşünüyorum 😅🙈

Angellove2010 Günaydın Mersin’in yağmurlu bir gününden selamlar🤗hava kapalı olunca içimde kararıyor sanki

Angellove2010 Günaydın ,😊 oğluma kahvaltı yaptırdım , bi kuvvet gelirse kendimde kahvaltı yapacağım 😂 müge anlı izliyorum . Hava yağmurlu 😂

Acikadin Vayy ben burda bir asya görüyorum günaydın canım sen de mi sadakatsizcisin 😍🥰

Nietzsche Biz daha malesef yapmadık kahvaltı daha kendime gelemedim 😒 oğlumu okula gönderdim diğer 2 tane kızım ve oğlumşumla evdeyim onlara kahvaltı yaptıracam sonra da kendime yaptırcam zaman kalırsa 🤦

Acikadin geçen haftaki bölümde Asya’nın oturuşu yaktı kavurdu herkesi maşallahı vardı 😂

Brvnonk şimdik sana birşey diyemem hangi memlekette oturuyorsun buranın yemekleri oraya uymaz belki 🤷

Angellove2010 günaydın 😅 kızıma pankek yaptım kayınvalidem yediriyor ben çalışıyorum bilgisayar başında henüz gün yüzü görmedim hava kapalı gibi. Kayınvalidem hazırladğnda kahvaltımı yaparım 😅😅

Angellove2010 Burdada hava çok bozuk yağmur fırtına baskın bir hava moralim çok bozuk ☺️

Angellove2010 günaydınlar ☀️Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba sizlere 😋 oğullarımla kahvaltı yapıyoruz şu an kahvaltıdan sonra okul hazırlığı başlayacak 🥲