Brvnonk Angellove2010 günaydın ateşli oğlumla sabahladik havalar burda da yağmurlu fırtınalı. Birde misafirlerim var bugün menü de napsam diye düşünüyorum 😅🙈
Canimkizim Angellove2010 yeğenin le uğraşıyor um fırsat bulamıyorum ikizim 🤨grip olmuş hasta 🥲sen nasılsın canm benim
Angellove2010 Brvnonk şimdik sana birşey diyemem hangi memlekette oturuyorsun buranın yemekleri oraya uymaz belki 🤷
Esmerimmm Angellove2010 Günaydın Mersin’in yağmurlu bir gününden selamlar🤗hava kapalı olunca içimde kararıyor sanki
Nietzsche Angellove2010 Günaydın ,😊 oğluma kahvaltı yaptırdım , bi kuvvet gelirse kendimde kahvaltı yapacağım 😂 müge anlı izliyorum . Hava yağmurlu 😂
Angellove2010 Nietzsche Biz daha malesef yapmadık kahvaltı daha kendime gelemedim 😒 oğlumu okula gönderdim diğer 2 tane kızım ve oğlumşumla evdeyim onlara kahvaltı yaptıracam sonra da kendime yaptırcam zaman kalırsa 🤦
Angellove2010 Acikadin geçen haftaki bölümde Asya’nın oturuşu yaktı kavurdu herkesi maşallahı vardı 😂
TombulHatun Angellove2010 günaydın 😅 kızıma pankek yaptım kayınvalidem yediriyor ben çalışıyorum bilgisayar başında henüz gün yüzü görmedim hava kapalı gibi. Kayınvalidem hazırladğnda kahvaltımı yaparım 😅😅
Polyannacilik Angellove2010 günaydın 🍀🥳🥳🥳 hayırlı sabahlar kizcemi doyuruyorum bende kayinvalideme teslim edip evden cikicam 🤩🤩
ZRaporu Angellove2010 günaydınlar ☀️Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba sizlere 😋 oğullarımla kahvaltı yapıyoruz şu an kahvaltıdan sonra okul hazırlığı başlayacak 🥲