[silindi] Bsrkaya valla bilmiyorum ama misyoner pozisyonda eşinin tüm organını içine al, eşinin yumurtalıkları kalçalarına değsin o derece yani, bak bakalım oluyor mu olmuyor mu🤭🤭
Bsrkaya [silindi] tamam onu denedim yani biseyler oluyor ama cok ıslanmaktan sonuca eremiyorum ben. 😂Baska nasıl bi yöntem izlemem lazım kendimi mi kasamiyorum ki bilmiyorum galiba vajinal boşalmayi
Kirpapatyasii [silindi] bende kesinlikle misyoner de tam anlattiginiz gibi orgazm olurum hep. Dun gece gibi🙈🙈ama klitoris orgazm oluyorum birtek. Vajinal nasip olmadı hiç . Çok merak ediyorum açıkçası
Findukkk Bsrkaya klitoral beni rahatlatıyor aslında vajinalin eksikliğini duymuyorum açıkçası ama vajinal gerçekten uçuruyor sanki kendimi uçurumdan bir boşluğa atmış gibiydim ve muhtemelen adrenalin den tüm gün başım ağrıdı 😃 üstüste 2 kez birlikte olduk 2. Sinde vajinal oldum ve üstteydim
yasmnkck17 Bsrkaya Ben böyle durumlarda biraz video izleyip haz alip öyle eşimle iliskiye giriyorum . Hem sevismesi keyifli oluyor hmde vajinal yolla bosalabiliyorum . Öteki türlü sadece sürtünme yoluyla hep oluyordu ve bn pek zevk alamıyordm.
Sevcanm yasmnkck17 ben de sadece sürtünme olursa klitorise anca o şekilde boşalıyorum. Vajinal hiç yaşamadım
bittercikolata Bsrkaya Her ilişkide vajinal oluyorum ama kimi zaman arkadaşların dediği gibi 2 3 kez arka arkaya zincirleme oluyor önce vajinal sonra klitoral.
bittercikolata Bsrkaya Ay vallahi bilmiyorum 🙈 biz sevgiliyken birlikte olmuştuk onun etkisi var diye düşünüyorum tövbe yarabbim kötü örnek olmak istemiyorum ama fazlasıyla tanıyoruz birbirimizin vücudunu 12 senedir 🤭
Aspirin Bsrkaya ben ikisini ay ı gün yasamıyorum tabiki ama bazen cok aşka zevke geldiysem ve acı doğruysa vajinal oluyor. Vajinal olmuycanı fark edersem kritorl oluyor.
Nazo86 Bsrkaya Bsrkaya bende eskiden öyleydim bir arkadaşımın tavsiyesiyle şimdi vajinal zevki öğrendim 8 sene sonra 😂 ilişkiye gireceğinde kesinlikle idrar torban biraz dolu olsun, resmen zevkten havaya uçarsın. 😁
Kirpapatyasii Ayysssn o derece mi zevk veriyor. Ben klitoriste bu kadar zevk alırken onu düşünemiyorum😂😂