Deleted11 Brvnonk haa o zaman kolay bir tatlı olarak, bisküvi kırıp üstüne puding ekleyebilirsin, nasıl sunum yapacağın sana bağlı ☺️ Magnolia gibi meyve de koyabilirsin çok şık ve kolay bir tatlı ☺️
zarifhanim Brvnonk muhallebi gibi hafif güzel bir tatlı. Ben şekeri su bardağından bir iki parmak az ekliyorum ağır gelmiyor daha çok hoşuma gidiyor. Ve yemek yerken balkonda yada dolapta bekletseniz de kafi az soğuması yeter 😊
zarifhanim Aliciasierra tabi tereyağıyla oluyor aslında ama acil yazdığı için evde margarin olabileceğini düşünerek yazdım😊
Nimess Brvnonk ıslak kek yapabilirsin suflede çok severim ben hamurunu hazırla kaplara koy insanlar gelincede fırını çalıştırırsın 10 dakkada pişiyor zaten
Peridehatunu Saray sarması, yalanci tiramisu, kakaolu islak kurabiye,şambali cok kolay. Şuan ilk aklima gelenler
zarifhanim Aliciasierra Şu bayanın yaptığı şekilde de yapabilirsiniz. Tarifleri hep tam tutuyor. Pütürlü olursa robottan geçiriyordu eltim pürüzsüz görünsün diye 😊
Deleted16 Brvnonk köstebek pasta. Maks 5 dkınızı alır. Ben arada yaparım 5 çayına gelen misafirlerime çokta severler. Krem şantisinin içine damla çikolata veya ceviz antep fıstığı vs ile renklendirin 👌
zarifhanim Deleted11 bende bisküvili pastayı böyle yapıyorum bazen, yumuşacık oluyor çiğnemeye gerek kalmıyor 🤣
eternallove Brvnonk Bisküvili pasta basit gibi ama misafire yaptığım da oldu sade kakaolu petipör bırer paket bir tane sade krem şanti Bir paket süt krem şantiyi sütle çırpıp hazır ettikten sonra bisküvileri tek tek süte batırıp aralarına şanti sürüp dik koy bir tepsiye bitince üstlerine yanlarına kalan şantiyi güzelce sürüp biraz dolapta beklet tamamdır 🤌 keserken verev şeklinde yan kes görüntüde güzel tadı da Cat kapı misafire yaparım bazen