Redkids Charlize Theron 👌🏿 ilkkez The Devil’s Advocate’da görmüştüm oyunculugu mukemmell ilgimi cekmisti hayat öykusü çok şaşirmiştim çok güçlu bir kadin..
Deleted16 Redkids Angelina Jolie. çok güçlü bir kadın unicef’in iyilik elçisi seçildiğinde kendime çok yakın görmüştüm. Yapmak isteyipte yapamadığım çoğu iyiliği yapıyor hala. Helal kadına 💪🏼💪🏼🙏🏼👌
Redkids Canimkizim başlikta dedikoduyla alakali bir durumda yoktu halbuki, he olursa seni etiketleriz bacım sen yemegine bak😄
1bbby Redkids anladim tamam da herkesin hayati kendine gore farklidir . Etkilenirsin etkilenmezsin buda pek onemli degil. Dalga gecmen de hiiicc sorun degil.
Sihirlisabuncu Redkids pek fazla ünlülerin hayatlarını bilmiyorum tip olarakta beğenmiyorum sizin bu yazdığınız isimleri sjsjsjsj diye okudum resmen 😂o kadar bilmiyorum anla sen artık
Orange-woman Redkids Türklerden hadisem çok beğeniyorum özel hayatındaki tercihlerini beğenmiyorum sadece Yabancılardan Scarlett johansson bayılıyorum 💃
Orange-woman Redkids evet yakışıyorlar ama diğerinden ayrılır ayrılmaz büyük aşk başladıya o biraz iğreti etti beni yoksa uyumları çok iyi 👍