Vaveyla_ Merhaba ben bişey soracaktım bu boşanma esnasında belgeler sunduğumuz zaman bunları herkes görüyor mu dilekçede sunulacaktır yazıyor herkesin içinde mi görülecek bunlar
Yalandunya29 Vaveyla_ bende çekişmeli açtım davayı ilk 2 tarafa evrak geldi 15 gün içinde deliller şahitler boşanma sebebinin açık nedenleri ile alakalı dilekçe istemişler bende avukata sordum mesela bir miktar param var eşimin haberi yok dedim hesabından çek dedi araştırılıyomuş ve karşı tarafta öğreniyomyş yani duruşmada iki tarafta dilekçeden haberdar oluyor bende o yüzden anlaşmalıya çevirmeye çalışıyorum
Milassmon Vaveyla_ evet, çekişmeliye dönerse bilirkişi, karşı taraf avukatları, dava salonundakiler, dinleyici diğer avukatlar vs herkes öğrenebilir. Öğrenilmemesi, sizi veya cocugunuzu tehtid edici bir unsur varsa gizlilik kararı aldırmalısınız
incilikaftan Savcılıkta ifade verirken bilgilerimin beyanlarımın gizli kalmasını istiyorum diye belirttin mi ?
incilikaftan Vaveyla_ şimdi dilekçe başka delil ispat başka bişey önce boşanma dilekçesi hazırlanır deliller ilk duruşmada sizdeyse götürursünüz avukatiniz da ise dosyaya dahil olmuyor yani herkes görmüyor.
Latte Vaveyla_ dosyanın tarafları yani siz eşiniz ikinizin de avukatları, dosyaya bakan hakim ve doğal olarak dosyada işlem sapan kalem personeli görebilir evrakları.