biricik1111 canım vallahi ne diceğimi bilmiyorum sendeki hata bütün sorumluluğu kendi üstüne almışsın evlendim diye herşeyi sen yapıcak değilsin eşinide çalıştıracaksın benden ev yapımı baklava istedi evlendiğimiz zaman attım YouTube’dan tarifi yaptı bir güzel yedik mantı istedi aynı şekilde ne isterse yaptırıyorum bazen keyfim olmuyor yemekler sende diyorum kendine zaman ayırıcam diyip yatak odasında saatlerce kızlarla takılıyorum şimdi 1 yaşında oğlum var ben ne kadar bakıyorsam oda bakıyor bakmalıda bazen veriyorım sen bak ben kendime zaman ayırıcam diyorum yemek isterse ya çocuğa bakıcak yada bakmazsa aç kalıcak yüz vermiceksin bütün sorumluluğu kendine yükleme haftada 2 gün en az dışarı çıkarıyorum gezmeye nasıl alıştırırsan öyle gider yüz bulunca herşeyi senden beklerler sonrada ikş çocuğa bakmakta ne var derler gelsin 2 saat baksın canı çıkar ondan bizim adam daha benden çocuk istemiyor ahahahha birine zor bakıyoruz diyor yerde toz varsa süpürge orda derim süpürür çayını kendisi alır ohhh

biricik1111 canım ben psikolağa gidiyorum gecen haftaki konumuz buydu. Beri şu nu yap diye senden birsey istemezse onu yapma dedi. Eşin dahi olsa. Ev temizliği yemek vs. Sonra ilerde sacımı sana süpürge ettim dersin yada arkadasına sunu sunu yaptm senin için dersin. Döner sana der ki YAPMASAYDIN! Kiin dedi sana yap diye? Sen bu kazığı yemeden önce ben sana söleyim dedi. Simdi okuyunca senin yazını da sende evi hergün temizleme haftalk temizle 3cesit yemek pişmesn bir sulu yemek yeter ekmekle yiyin. Cocuklar 4-5 yasına gelince rahatlarsn ozaman ayrı bir plan yaparsn. Hee birde madem bakmayacaktı baba olmasaydı.

biricik1111 kuzum sen bence yanlış ı en başında yapmışsın öyle alışmış adam sen bu saatten sonra onu değiştirmeye kalksan o senin değiştiğini düşünür ve sana daha kötü olur bence sadece çocuklarına ilgilen boşver onu yani kendini hırpalayıp harap etmenin anlamı yok baksana zaten onun yanında yaptıklarının bi değerinde yokmuş

biricik1111 sadece çocuklarla ve kendinle ilgilen o gelmeden karnınızı doyurun asla ona yemek ütü temizlik yapma hatta gün içinde yıkanması gereken çamaşır ve bulaşıkları bilerek birak geldiğinde dağınık ve pis görsün her yeri sonra ne bu hal dediğinde ben sadece iki çocuk bakıyorum onlara bakmadığımi iddia ediyorsun bende sadece çocuklarımla ilgilenmeye karar verdim ben sadece çocuk bakıyorum madem bu işler nasıl dönüyor gör bakalım de ve bunu bir hafta en az uygula benim eşim bir kez bana ne yapıyorsun da yoruluyorsn evdesin zaten demişti o zamanlar bebegm olduğu için işten çıkmıştım öyle mi dedim tamam dedim yemek iş yapmadım kendime maske yaptım kahve yaptım oturdum bebgim uyurken kitap okudum 3 gün ses etmedi sonra ütülü kıyafet yok dedi ben birs y yapmiyorim ki evde oturuyorum bak dedim yapmadım bir hafta sonra tezgah üstü kirli çamaşır sepeti utusuz ve katlanmayi bekleyen kıyafetlerle ev uçuyordu resmen özür dilerim dedi ve bana hep yardımcıdır normalde de eder de öyle yaptıktan sonra ben yemek yaparsam o çocuk bakar ben ütü yaparsam o bulaşık yikar vs dene bence

semali42
      Kesinlikle denicem bir hafta denemekle bir şey kaybetmem teşekkürler 🙏

biricik1111 bak canım benim herkes olumsuz yorum yapmış herkes iyice gaz vermiş sana eşinle iyi sen dünyayla iyisin demektir bunu motto yap kendine yok yüz vermemek yok kendi işini kendi yapsın demek bir müslüman hanım olarak bunlar bizim ağzımıza yakışmıyor bir hafta deneyeceğim demişsin bir hafta eşinle güler yüzlü olmayı dene eşine haklı demiyorum yaptığı yanlış ama eşinle aranızdaki cinselliği ihmal etme arada cilve yap onun erkeklik gururunu oksa biraz ya bu kadar zor olmamalı neden iyi olmak varken kötü olasın sen iyi olmayı dene bir hafta kötü olmayı değil eşinle durmadan güzel söz söyle sen iyi ol rabbime yönel

Efdelya
        Ben okadar iyiydim ki esimin gözleri onunde gorumcem benim anneme kardeslerime ve bana akla mantiga sigmicsk sözler iftiralar etti ama ben yine sustum ben kötü olmiyim dedim dedim ama hep ben uzuldum kirildim aptal yerine koyuldum tabiri cayizse kole gibi davrandilar buna esim de dahil buzuzden esim kotu yuzumu hak ediyor keske keske dediklerini yapma hevesi olsaydi bende ama kalmadi Valla billaha kalmadi 5 yilda yaşadıklarımı bir ben birde allah biliyor 🤦🏽