Naz_sahaann trendyol2 ya haklisin ama adet dönemin de mide bulandım fln olmuyordu göğüs agrım da olmuyordu çok kafam karışık bilmiyorum göğüs ağrısı uçlarda değil kenarlar da üstünde komple ağrıyor mesela
Kbranur65 Naz_sahaann hamilelik belirtisi bunlar yinede bekleyin fazla ağır iş yapmayın inşallah Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Fs_Fs Naz_sahaann yumurtlama dönemim geçtikten sonra göğüs hassasiyetim başlamıştı adetime yaklaşık 15 gün felan vardı. Adetime 7 gün kala adet sancısı gibi sancım olmaya başladı 3 gün gecikti ve testim pozitif çıktı
Naz_sahaann Fs_Fs Bende adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım çıkmadı sanırım yok ama belirtilerim hala var bilemedim
Gknlll Naz_sahaann merhabaaa alt karın ağrısıı ve aşırı şişkinlik var bendede midemde yanma gbii oldu gaz da oluyor bilmiyorum sende oldu mu bi beş gün var adetime inşallah hamileliktir🙄
Naz_sahaann Gknlll alt karın ağrısı şişkinlik var bende göğüs ağrısı da ama mide yanması fln olmadı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Naz_sahaann Kbranur65 erken gebelik testi yapmıştım maalesef çıkmadı normalde yarın regl olmam lazım bilmiyorum herşey yarın belli olacak ama sanmıyorum yoktur 😔
Nermin_1221 Naz_sahaann 4-5gün önce bendede öyleydi.Göğüslerim şiş sert ve ağrıyordu. Bi de fazla yemeye başlamışdım adetimde gecikmişdi.Test yaptım ama - maalesef🤦🏻♀️.