Fs_Fs Naz_sahaann yumurtlama dönemim geçtikten sonra göğüs hassasiyetim başlamıştı adetime yaklaşık 15 gün felan vardı. Adetime 7 gün kala adet sancısı gibi sancım olmaya başladı 3 gün gecikti ve testim pozitif çıktı
Naz_sahaann Fs_Fs Bende adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım çıkmadı sanırım yok ama belirtilerim hala var bilemedim
Gknlll Naz_sahaann merhabaaa alt karın ağrısıı ve aşırı şişkinlik var bendede midemde yanma gbii oldu gaz da oluyor bilmiyorum sende oldu mu bi beş gün var adetime inşallah hamileliktir🙄
Naz_sahaann Gknlll alt karın ağrısı şişkinlik var bende göğüs ağrısı da ama mide yanması fln olmadı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Naz_sahaann Kbranur65 erken gebelik testi yapmıştım maalesef çıkmadı normalde yarın regl olmam lazım bilmiyorum herşey yarın belli olacak ama sanmıyorum yoktur 😔
Nermin_1221 Naz_sahaann 4-5gün önce bendede öyleydi.Göğüslerim şiş sert ve ağrıyordu. Bi de fazla yemeye başlamışdım adetimde gecikmişdi.Test yaptım ama - maalesef🤦🏻♀️.
Benpempe Naz_sahaann kasik agrim ve sivilcem. Cok 9 gun var adetime ins hamile degilimdir yoksa cok kotu gunler beni bekliyor abe korunuyoruz da ama bakalim nasip . İnsallah sen hamilesindir kuzum❤️