Deleted10 Ecivicivokke kocamdan gizli yapmadım da kendimden gizli 600-700 lira yapmisim cantalarimdan montlarimin ceplerinden cikan paralarla 😂
TombulHatun Ecivicivokke hahahha eşimde Allah razı olsun ya çok zenginim der 😂 napayım ona bıraksam düşünmeden harcar bizim için en iyisi 😂
Hoyrat Ecivicivokke evet öyle ama ihtiyaç olunca mecbur veriliyor 🥰ama ihtiyaclarimi hep almıştım paramla
Bonibon29 Kumruu teşekkür ederim canım 😁 vala kocama dedim sen bu kafayla biriktiremezsin bari ver ben biriktirim oda verdi sürekli bende ordan burdan kıs bi ara kendim de çalıştım derken birikti vala çok şükür 😍🙏🏻
TombulHatun Ecivicivokke geneli böyle heralde erkeklerin markete gidiyo aldığı şey ne kadar fiyat diyorum bilmem bakmadm diyo 😂
Xlovemax12 Ecivicivokke kız valla milleti görünce maşallah diyorum bende 2 sene de 2 çocuk 2 en büyük birikimim benimde bebeklerim 🥰🤩🤩🤩
Hdgvbh PiTi Ne kadardır evlisin ya nasıl yaptin calisiyormusun asgari ücret almiyor herhelde esin . Ay çok soru sordum 😊 bende çeyrek yaptim virkactane de zincir falan yapamadım iki yıllık evliyim
Ecivicivokke Yorgun_anne43 bence bilmemeli parayı yoksa ona güvenir diye düşünüyorum ama bende söylerim saklayamam eşimden 😩😩
Kekeremekere Ecivicivokke yurt dışından gelin geldim paramı hep euro ya çeviririm lazım olur belki diye. Burda daha çok lazım oldu 🤪