Ecivicivokke 😂😂😂 hiç yoktan iyidir
Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
Ecivicivokke biriktirsem nolur dayanamayıp gene ona veriyorum 🙄 oyüzden artık biriktirmiyorum 🤣 en son 500€ biriktirmiştim işten çıkmıştı o ara sıkışınca vermiştim ona geri 1 sene önce falan 😃
Ecivicivokke ceyrekleri eşime verdim ama geri🤣🤣🤣
Ecivicivokke 500küsür biriktirdim onuda full çocuğa harcadim ,birinde 250-300arasi biriktirdim onuda çocuğa harcadim eksigi varsa o ayda alamadiysak alıyorum 2kere oldu halâ devam ediyroum suan biriktirmeye bakalim.☺️
Ecivicivokke dur bi bakim…. Aaaa yok çünkü ekonomi el vermiyor 🙄
TombulHatun bir tanıdık abla da böyle zor zamaninda kocasına para vermiş ama arkadaşımdan borç aldım diyerek vermiş yani o parayı sonra yine almıştı 😂😂
Nimess gizli olmayınca birikim de olmuyormuş onu öğrendim 😂
Aliciasierra yapalım böyle olmuyor baksana 😂
incilikaftan tabi canım umudu kaybetmemek lazım 😂
Birmelekannesii şimdi vermemiş olsaydın senden kralı yoktu he 😂
Hoyrat birikimler boşuna desene yine eşe gidiyor 😂😂 gerçi bende verirdim ya
Ecivicivokke ne kadar biriktirdim bilmez ama biriktirdiğimi bilir o gizli sayılır mı :d zaten gelen giden sende ayrı ne diye biriktiriyosun diye şaşırmıştı bende sana büyük bi hediye alıcam onu da karttan çekmeyeyim bilme dedim öyle kapattım. Ama kesin ona hediye alırım söyledik bir kere 😂 iyi de biriktirdim söylemeyim bereketi kaçmasın :d
Peridehatunu en güzeli ya zor zamanlarda ne iyi olmuş 🥰
Birakrepkadini boşver zaten ne kadar biriktirsen de bu fiyatlarla bir şey alamiyorsun ki🙄
Ecivicivokke Haha lanet olsunn içimdeki insan sevgisineee 🤣🤣
travelermom maşallah diyelim o zaman iyi yapmışsın bana da garip geliyor onun parasıyla ona hediye almak 😂😂
Ecivicivokke ya ben birikimden anlamıyorum galiba eşimin eline bi para geçicek bu ara sana bilezik alalım dursun diyor bende robot süpürge istiyorum diyorum onu alsak ya kalanla bilezik alıver 😂😂😂 ben işimin görülmesine bakıyorum galiba kenarda para olmasını çok önemsemiyorum 😅
Birmelekannesii yapma güzelim yapma çok uzerler seni 😂😂
Kizlar dolara çevirmek için ne kadar para olması lazm
Nimess şu an ikisi de alinacak gibi değil ki piyasa çok fena 😂 ruhum fakir sen beni dinleme 😂😂