• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Ecivicivokke biriktirsem nolur dayanamayıp gene ona veriyorum 🙄 oyüzden artık biriktirmiyorum 🤣 en son 500€ biriktirmiştim işten çıkmıştı o ara sıkışınca vermiştim ona geri 1 sene önce falan 😃

Ecivicivokke 500küsür biriktirdim onuda full çocuğa harcadim ,birinde 250-300arasi biriktirdim onuda çocuğa harcadim eksigi varsa o ayda alamadiysak alıyorum 2kere oldu halâ devam ediyroum suan biriktirmeye bakalim.☺️

Hoyrat birikimler boşuna desene yine eşe gidiyor 😂😂 gerçi bende verirdim ya

Ecivicivokke ne kadar biriktirdim bilmez ama biriktirdiğimi bilir o gizli sayılır mı :d zaten gelen giden sende ayrı ne diye biriktiriyosun diye şaşırmıştı bende sana büyük bi hediye alıcam onu da karttan çekmeyeyim bilme dedim öyle kapattım. Ama kesin ona hediye alırım söyledik bir kere 😂 iyi de biriktirdim söylemeyim bereketi kaçmasın :d

Ecivicivokke ya ben birikimden anlamıyorum galiba eşimin eline bi para geçicek bu ara sana bilezik alalım dursun diyor bende robot süpürge istiyorum diyorum onu alsak ya kalanla bilezik alıver 😂😂😂 ben işimin görülmesine bakıyorum galiba kenarda para olmasını çok önemsemiyorum 😅

Nimess şu an ikisi de alinacak gibi değil ki piyasa çok fena 😂 ruhum fakir sen beni dinleme 😂😂