hazanmevsimi24 bebegim bu virüsü kapmiş aşı yapilmadi nolur gecirenler bilgi sahibi olanlar yardim etsin sifasi icin 10 adet ya şafi cekin ismi hamza size yalvariyorum
Siyahh hazanmevsimi24 20 tane okudum. Rabbim Şafi ismi hürmetine hayırlı şifalar versin yar ve yardımcınız olsun evladınızı size bağışlasın amin ecmain 🤲
Deleted16 hazanmevsimi24 Çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa versin miniğimize. Bende çektim çekmeye de devam edicem 🙏🏼🌸🌸
yoyohatun hazanmevsimi24 Rabbim şifa versn inşallah bir an önce 20 den fazla okudum tam da sabah ezanına geldi inşallah bir önce iyileşir
Adyokisimyok Benim kzıım geçirdi berbat bir hastalık. Allahım şifa versin inşaallah canım benim ❤️🙏🤲🏻 Bol bol sıvı tüketsin. Kaç aylık bilmiyorum ama mutlaka emzir. Bu hastalığın hiç bir tedavisi yok maalesef 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
TombulHatun hazanmevsimi24 Allah şifa versin inşallah. Şimdilik 50 tane çektim gün içinde çekmeye de devam ederim inşallah
Birmelekannesii hazanmevsimi24 Çok geçmiş olsun. Bizde geçirdik aşımız olmasına rağmen. Su tüketemiyorsa hastanede sıvı bağlatmanız lazım eğer hastanede değilseniz. Susuz kalmadığı sürece korkmayın emiyorsa emzirin.. yaşı 3-4 se patates haşlayın yağsız prinç yedirin. Biz böyle şeylerle atlattık. Sıvı takviyesi aldık.
Popy_ hazanmevsimi24 ya görümcemin oğlu da rota virüsü olmuştu 2.5 yaşında oda çok ağır atlattı 5 yaş altı bebekler de saha ağır oluyomuş sanırım Rabbim şifa versin minik hamzaya kuzum bol sıvı tükettirmeye çalış zaten ishal ve kusma yüzünden baya sıvı kaybı olur
Lagosiyawo hazanmevsimi24 çektim canım şifa olsun inşallah korkma sakin ol yemek yemesede önemli değil ama su ve sıvı vermen çok çok önemli zaten rotada tehlikeli olan vücudun sıvı kaybıdır eğer yeterli sıvı alamıyorsa serum takılması şart sakın ihmal etme iştahsız olabilir yemek için zorlama ama çorba meyve suyu sade su ve ayran kefir çok faydalı olur özellikle katkısız kefir içirmeye çalış
hazanmevsimi24 Lagosiyawo amin inşaallah allahım hepinizden razı olsun 3 gün yattik hastanede bugün cıktık damar yolu bulamadilar artık dr eve yolladi cok korkuyorum rabbim herkesin evladini bagişlasın