Canoo hazanmevsimi24 bizde bir haftadır çekiyoruz. Oğlum oldu ilk arkasından bendede başladı. Çok zor geçiyor beni bile mahvetti.
Canoo hazanmevsimi24 doktor bize sıkı bir diyet önerdi. Sadece makarna patates elma ve muz verdim, başka hiç bir şey vermeyeceksiniz yoksa ishal bitmez. Birde sürekli su içirin yoksa su kaynı yaşar.
hazanmevsimi24 Lagosiyawo amin inşaallah allahım hepinizden razı olsun 3 gün yattik hastanede bugün cıktık damar yolu bulamadilar artık dr eve yolladi cok korkuyorum rabbim herkesin evladini bagişlasın
Ecivicivokke 50 tane çektim bende canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatsin inşallah Allah’ın izniyle
Tecrubekonusuyor hazanmevsimi24 20 tane çekebildim şuan uygun olunca daha çok çeker yine yazarım. Oğlum 10gün önce adenovirüsü oldu rota gibi oda çok yıprandık. Çok çok geçmiş olsun inşaallah
Flamme hazanmevsimi24 keşke aşısını yaptırsaydınız… Çok geçmiş olsun bolca emzirin gerekirse çay kaşığı ile su verin vücut susuz kalmamalı
Optik_06 hazanmevsimi24 entragermina nin probiyotigini alın hemen geçirir bizde olduk onun sayesinde hemn atlattik