JartiyerliKedi Güzellerim benim 😁ben az önce kavurmalı bi post gördüm ve canım öyle böyle değil kavurma çekti 🤗yokmu şöyle güzel kavurma tarifi verecek 😇ama düdüklüm yok ona göre🤷♀️
Yasak_elma JartiyerliKedi Ayy bende cok severim kavurmalı tostu bide kasar peyniride koycaksın.nasıııllda canım cekti piiiss🤤yarın dolaptan et cıkartayımda yapayım baari
Amannebileyim JartiyerliKedi Düdüklü tenceren olsa her şey çok farklı olabilirdi çok güzel bir tarifim vardı 😂
Amannebileyim JartiyerliKedi ben de korkuyordum ta ki evlenene kadar 😂 Eti önce marine ediyorum salataya doğrar gibi soğan doğruyorum 3 tane sonra üzerine zeytinyağı toz biber biraz karabiber ve kekik ekliyorum et ile harmanlayıp dolaba koyuyorum yaklaşık 4 saat Bekliyor sonra ufak ufak doğrayıp kavuruyorum çok lezzetli oluyor
Ask_hosmus JartiyerliKedi ben sote halinde yapıyorum harika oluyo biber soğan eti kavuruyorum sonra domates atıyom pişiyor kısık ateşte mis gibi oluyo bide yanına pilav ohhh😋😋bide ayran, biberler acı olsa daha güzel olur bu arada
Yasak_elma JartiyerliKedi Allahtan hamile degilim😌ama emziriyorum sütün çeker derler nakadar dogru bilmem😋
Deleted10 Yasak_elma Yok be 😂 oyle bisey yok ama varmış gibi de davranabilirsin eşine 😂 sonucta bilimsel olarak kanitlanmadi 😂😂😂