Ask_hosmus Meleklerinruyasi hmm buranın 79 u gibi düşünmek istiyorum 😂uygun galiba😂😂 ama güzel ben beğendim senin tarzına uyuyorsa alabilirsin, 😊
Aysefatma Meleklerinruyasi norvecin para birimi euro degil yalniz kron canim 😍güle güle giy banada lazım böyle bir sey burada baya soğuk😍
TombulHatun Meleklerinruyasi çok soğuk bi ülkede yaşıyorsan tipinden önce rahatlığına bak sıcak tutsun su geçirmesin. Tipi güzel olup ayağın donduktan sonra ne anlamı var. Giyilebilir bence
Meleklerinruyasi TombulHatun evet soguk ulke. Bildigimiz deri asker bot tarzinda birsey denedim ayagimda guzel duruyor ama içi astarli, buz gibi tutar. Bunun ici tüylü ama cirkin mi duruyor bilemedim :(
Meleklerinruyasi KirmiziOjeli valla asker bot tarzi bisi denedim fakat içi astarli soguk tutan tiptendi, bununsa ici tüylü yumusacik. Ysadigim sehirdeki butun magazalari gezdim en sicagi bunu buldum ama cokmu cirkin ya :(
KirmiziOjeli Meleklerinruyasi önemli olan senin beğenmen eğer cidden sıcak tutuyosa al gitsin o kadar baktım diyorsun. Görüntüye önem veririm ama o kadar soğuk ülkede olsam sıcaklığı ön planda olurdu
Rookie Meleklerinruyasi nerede yaşıyorsunuz hollandamı? Rahat olduğu dışından bile belli zaten içinize sindiyse alın