PiTi Meleklerinruyasi kar botlarının daha değişik daha hoş modelleri var aslında canım biraz araştırıp da alabilirsin ama sen çok beğendiysen boşver al onu 😅
Lagosiyawo Meleklerinruyasi ah lise yıllarım aklıma geldi o dönem ne modaydı bu kar botları inanılmaz rahatttt sana anlatamam her rengini almıştım o dönem
ketenprenses Yokk güzel bence bende giyerim ama sizin için önemli olan sıcak tutması ve zaten sıcak tutuyormuş güle güle giysin aldıysanız çok tatlı bir bot😊😊zevkler ve renkler tartişilmaz
Yaman Meleklerinruyasi Bana da 15 16 yaşındaki kız çocuklarının giydiği bot gibi geldi canım ama senin beğenmen önemli tabi beğendiysen al 😊
JartiyerliKedi Meleklerinruyasi canım bazı yorumları umursama bence keşke paylaşmasaydın kalp kırıcı olabiliyorlar. O kadar soğuk bi ülkede görünüşe önem verme bence sıcak tutsun yeter maazAllah hasta olursan daha kötü tatlım🤗🌼
Meleklerinruyasi JartiyerliKedi aynen zaten sicak olmasi tipinden daha agir basti bana. Kadin reyonundan aldim bugun baktim geriye kalan 10 botta tukenmis 💛😂
Slovem08 Meleklerinruyasi bunun uzun haline benzerini almıştım ben. Ama ben mecburiyetten alıyorum daha çok 🤦🏻♀️ 34-35 numara giydiğim için 😅 ama benden sonra farklı biri daha beğenmişti hatta biyük numarası var mı diye baktı. Çok çocuksu durduğunu düşünmüyorum çoçuksu olanlar daha değişik oluyor
Meleklerinruyasi Slovem08 diyorum ya kadin reyonundan aldim bunu 💛 zaten hep böyle sicak tutan seyler bu tarzda oluyor. Daha kibar botlara baktim fakat soguk tutan tarzlardan
Aysefatma Meleklerinruyasi norvecin para birimi euro degil yalniz kron canim 😍güle güle giy banada lazım böyle bir sey burada baya soğuk😍
Meleklerinruyasi Aysefatma biliyorum kiz 😂 ben euroya aldim 💛 Sicacik valla cocuksu diyorlar ama kadin reyonundan aldim 🤷🏻♀️
Meleklerinruyasi Esra54drn kibirli olmaniza gerek yok :) umarim 50 tl lik bot giyecek duruma dusmezsiniz . NOT: bu botlar 50 tl degil turk parasi ile 700 lira ediyor ;)