Canpare JartiyerliKedi Canım kocamla pişmanlık mı aslaa Öncelikle kendim sonrasında fazlasıyla eşimi tatmin etmeye çalışırım. Max 20 dk eşimden çok ben kısa tutmaya çalışıyorum ön sevişmeyi 🤭
Pcoslu1anne JartiyerliKedi 1.Sexten sonra pişmanlık duyuyor musun ? 2.Sevişme sırasında kendinin mi yoksa partnerinin mi daha fazla zevk almasını istersin ? 3.Ön sevişmeyi kaç dakika ya kadar yapabilirsin ? Cevaplar 1. ASLAAAA 2. IKIMIZIN DE ZEVK ALMASINI ISTERIM 3. ON SEVISME NE KADAR UZUN OLURSA O KADAR KEYİFLİ OLUR ♥️😛🍑
Sihirlisabuncu JartiyerliKedi Hayır pişmanlık duymuyorum çünkü eşim (kocamı seviyorum 😂) Yani ikimizinde eşit zevk almasını isterim Değişiyor ya bazen çocuktan veya azgınlıktan hemen işe koyulabiliyoruz
bayangamzelili JartiyerliKedi ön sevişme ile evet 2 part yapıyoru genelde ondan uzun sürüyor kan ter içinde kaldığımızı hatırlıyorum
JartiyerliKedi UykusuzPanda42 ah buna kesinlikle katılıyorum UykusuzPanda42 3 çok uzun olmamalı bence zaten dayanamam da fazlasına🤣 en fazla 15dk.
typeonegative JartiyerliKedi 1-hayır tabii ki duymuyorum 😂 2-eşit galiba ama eşim zevk almazsa bende almam o zaman o daha fazla alsın isterim 😁 3-valla bazen 1 saat bile sürdüğü oldu ön sevişme normal sevişmeden daha zevk veriyor 😂 ama genelde 20 dakika falan 😏
JartiyerliKedi typeonegative -eşit galiba ama eşim zevk almazsa bende almam o zaman o daha fazla alsın isterim 😁 işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
papatya_ JartiyerliKedi 1.asla pişman değilim aklım hala yapamadiklarimda😂 2.partnerim daha çok zevk alsın ki bana da o zevki versin 3.30 dakika falan olsa fena olmaz 😂😂