typeonegative JartiyerliKedi 1-hayır tabii ki duymuyorum 😂 2-eşit galiba ama eşim zevk almazsa bende almam o zaman o daha fazla alsın isterim 😁 3-valla bazen 1 saat bile sürdüğü oldu ön sevişme normal sevişmeden daha zevk veriyor 😂 ama genelde 20 dakika falan 😏
JartiyerliKedi typeonegative -eşit galiba ama eşim zevk almazsa bende almam o zaman o daha fazla alsın isterim 😁 işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık
papatya_ JartiyerliKedi 1.asla pişman değilim aklım hala yapamadiklarimda😂 2.partnerim daha çok zevk alsın ki bana da o zevki versin 3.30 dakika falan olsa fena olmaz 😂😂
Yasak_elma JartiyerliKedi Güzel sorular ve o guzel sorularında bi okadar guzel cevapları azgın kediciğim benim😋😘Benim cevaplarıma gelecek olursaaak🤔aslında biliyormusun seninkilerle aynı olurdu heralde🤔1.Eşimse hayır pisman olmam.Neden olayım ayol o benim kocişim😍 2.Her ikimizinde zevk almasını isterim.Cünkü seks iki traf için yapılan bi eylem 3.Valla tatlım bende cabuk sıkılıyorum.Enfazla 10 15 dakka yeter banada fazlası bayar(fazlasıda hiç olmadıda zaten)🤪
Yasak_elma Heysexylady 1buçuk saat ön sevismemii.Benim göz yaşları pıt pıt şuanda😭Senin kücük beben yokmu uyancak vs. diye endişeniz yokmu yada kocan yorgun olmuyormuu😥
JartiyerliKedi Yasak_elma 😂demekki o bebeyi büyütmüş yada yok😂 şuan kocam popişini dönmüş uyuyo oğlumda kafayı atgığı gibi uyudu bende göz yaşlarım pıt pıt ederek mandalina yiyorum 😣bişi yapacak olsak küçük bey hemen uyanır ama
Heysexylady Yasak_elma Oğlum 2 buçuk yaşında o yattığı an fiki fiki moduna geçeriz. Asla yorgun olmaz kocam hele ki seks olcak konu yorgunsa bile geri çevirmez zira bende öyleyim😅
Heysexylady JartiyerliKedi bende aynen kocama böyle bakıyorum şuan😅 Ayol herifi ben gece uyandırmış insanım 😏
Ozge49595 JartiyerliKedi keşke komşu olsaydık birbirimize gergin çay içmeye gelirdik çok kafa dengi insansın 🥰😊
Yasak_elma JartiyerliKedi burda ederim olayım demissin ya ederin olayım ne kız bende onu anlamadım ayol🙄
Yasak_elma JartiyerliKedi 😥Ah o cocuklar yokmu🤭bizimkilerde uyudu kocamı uyandırmaya kalksam hepsi uyanır😳
Yasak_elma dolapfaresi Aynı biz.Nezaman uzun tutabilicez bu ön sevismeleri bacım nezaman.Çocuklar büyügüncemi😭😭
JartiyerliKedi Yasak_elma 😂ben uyandırmam bekle bi duş alıp gelim film izleyelim dedim geldim ben Uyumak istiyorum dedi bende iyi git dedim surat astım oda surat astığım için kızıp küstü😂e ben borçlu çıktım