yoyohatun JartiyerliKedi 😄😄 Kesinlikle hayır 🤭 İkimizin de tadını çıkara çıkara almasını isterim eşit yani. 6 aylık bebek olunca doğumdan bu yana pek ön sevişme olmuyor da o yüzden bilemiyorum 😅
UykusuzPanda42 JartiyerliKedi 1 pişman olmam kocamla yapıyorum sonuçta😄 2 karşılıklı olması önemli 3 çok uzun olmamalı bence zaten dayanamam da fazlasına🤣 en fazla 15dk.
JartiyerliKedi UykusuzPanda42 ah buna kesinlikle katılıyorum UykusuzPanda42 3 çok uzun olmamalı bence zaten dayanamam da fazlasına🤣 en fazla 15dk.
Heysexylady JartiyerliKedi 1- kocam oldugu icin asla 😅 2- ilk kendim 3- 1 saat ya da 1 buçuk saat ön sevismemiz oluyor 😏 öyle yalap şap sevmem 🙄
Yasak_elma Heysexylady 1buçuk saat ön sevismemii.Benim göz yaşları pıt pıt şuanda😭Senin kücük beben yokmu uyancak vs. diye endişeniz yokmu yada kocan yorgun olmuyormuu😥
Canpare JartiyerliKedi Canım kocamla pişmanlık mı aslaa Öncelikle kendim sonrasında fazlasıyla eşimi tatmin etmeye çalışırım. Max 20 dk eşimden çok ben kısa tutmaya çalışıyorum ön sevişmeyi 🤭
Pcoslu1anne JartiyerliKedi 1.Sexten sonra pişmanlık duyuyor musun ? 2.Sevişme sırasında kendinin mi yoksa partnerinin mi daha fazla zevk almasını istersin ? 3.Ön sevişmeyi kaç dakika ya kadar yapabilirsin ? Cevaplar 1. ASLAAAA 2. IKIMIZIN DE ZEVK ALMASINI ISTERIM 3. ON SEVISME NE KADAR UZUN OLURSA O KADAR KEYİFLİ OLUR ♥️😛🍑
Sihirlisabuncu JartiyerliKedi Hayır pişmanlık duymuyorum çünkü eşim (kocamı seviyorum 😂) Yani ikimizinde eşit zevk almasını isterim Değişiyor ya bazen çocuktan veya azgınlıktan hemen işe koyulabiliyoruz
bayangamzelili JartiyerliKedi ön sevişme ile evet 2 part yapıyoru genelde ondan uzun sürüyor kan ter içinde kaldığımızı hatırlıyorum