Kayganlaştırıcı alıcam kutunun üstünde Nirvana jel yazıyo ne işe yarıyor anlamadım
Nirvana jel
Bide hangi marka prezervatif
Queen_Mommm vallaha biz OK kullanıyoruz bu zamana kadar memnundum geçenlerde hatta post açmıştım prezervatif yırtılmış ilk defa böyle birseyle karşılaştık ve zar zor son anda farkettim yırtıldığini 😅😅😅 dikkat et kuzum sende
Askbulbulu içine su koyalım önce o zaman 😂
Queen_Mommm Okey kullanıyoruz kayganlastırıcı da ben cumlaude labin kullanıyorum cok memnunum.
Queen_Mommm ismin🤣🤣gülmekten asla ciddiye alamıyorum. begendiginde de osuruktan teyyar begendi diyor ya ölüyorum 😂😂😂
Queen_Mommm durex kullanıyoruz çok şükür bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar
Rouge tenk yu😂
Queen_Mommm kız eşin taktiktan sonra ucuna bakın diye diyorum ya deli 👍😅😅😅😅
Askbulbulu tamam işte içine su koyalım delikse su çıkar 😂
Queen_Mommm Kayganlaştırıcı durex ve ok marka kullanıyoruz biz memnunuz. 🌺🌸
biroglanannesi valla aldım bi tane ilk defa alıyorum biraz cahilim 😂 bide benim anlamadığım şu var bunlar meyveli ya meyveli olunca ne oluyo 😂🤷♀️
- Düzenlendi
Queen_Mommm Kayganlaştırıcıda mı meyveli olanlardan hafif meyve tadı geliyor yalarken felan 🔥🥳🥳😂😅 denedim ben denendi onaylandı düz olanlarında da değişik yağlar var meyvesizlerin içinde. hepsi aromalı vuhuuhuu
biroglanannesi zehirlenmeyelim 😂
Queen_Mommm Allah canını almaya deli 😅😅😅😅
Askbulbulu hahah valla hiç kullanmadığım için bilmiyorum kim vurduya gitmeyelim sonra😂
Queen_Mommm yok kız ben o kadar denemeye zehirlenmediysem kimseye bişeycik olmaz 😂😅
biroglanannesi neyse boşver meyvesiz yaparım ben 😂
- Düzenlendi
Queen_Mommm hahah meyvesiz yaparım deyince aklıma yaş pastanın gelmesi peki 😂😂😂😅canımı çektirdin suçlusun 🎂 allahtan yarın doğum heeee
biroglanannesi o zaman iyiki doğdun 🎂🥳