• Cinsellik
  • EŞİMİN İLGİLSİZLİĞİ NAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM

Kızlar ben yanaşırsam birlikte oluyoruz oda hafta 1 kere niye yapmıyorsun diyorum ee yoruluyorum işte sen uyuyorsun diyor sucu bana yıkmaya çalışıyor 11 aylık bi bebeğim bar 8 de uyuyor bende 11 de falan uyuyorum hadi gel yatağa diyorum uyuyalım tamam benim uykum yok sen git geliyorum der şey yapmak istemeyen gelmez mi bide gece 2-3 kere oğlum uyanıyor ona bakmaya uyanıyorum sabah 7 de ayaktayım . İşten çıkınca direk arkadaşlarının yanına gider 1-2 saat durur gelir bütün gün evde tekim çocukla ben ilgileniyorum bide hamileyim 5 aylık gerçi eve gelince de bişeye faydası olmuyor elinde telefon TVye bakar reklam girince de balkona sigara içmeye gider benle iki bile etmez ben de bunaldım artık kozlar gerçekten kaç gündür yedğim yemekten tat almıyorum napacağımı şaştım ya içimden de yanaşmak gelmiyor artık o kadar bunaldım ki sanki bu evde Bebeğimle ben yasıyorum tek . Öyle umursamaz bi kadında değilim üstüm başım temiz evim temiz o gelmeden koku falan sürerim ama ne bilim son 1 haftadır hersey gözüme o kadar batıyor ki daralıyorum artık bide hava soguk doğru düzgün bebekle dışarı da çıkamıyorum bunaldım iyice yA

Lori12lorii benim eşim genellikle kendisi ister ama bazen bende isterim sorarım yapcazmi diye o da gönlü olursa yanaşır gönlü olmazsa uykum geldi der g.t.nü döner uyur. Salı çarşamba perşembe 3 gün boyunca yapalım yapalım dedi tamam dedim 1 ay sonra 3 yaşına giricek kızım var 4 ay 10 günlükte oğlum var oğlumu 11-12 gibi zorla uyutuyoruz o uyuyo bu seferde kızım uyumuyo seninde dediğin gibi havalar soğudu oğlum doğduğundan beri doğru düzgün dışarı çıkamıyorum 4 ay 10 gündür iyice evde bunaldim e haliyle kızımda sıkılıyo anne sıkıldım diyo hadi parka gidelim diyo neyse salı günü yine oğlum geç uyudu kızım oğlumun uyuduğunda hala uyanıktı zar zor onuda uyuttuk haliyle benimde uykum geldi akşama kadar 2 tane çocukla uğraş yemek yap hazırla çamaşır bulaşık derken yoruluyorum uykum geldi uyuycam şimdi hadi napıyoruz dedim iyi geceler hayatım dedi yapıycazmi dedim yok yorgunum uyu sen dedi tamam dedim çarşamba günü yine aynı şekilde herkes uyudu ben evin içinde son kalan işlerimi halletim lavaboya gittim ben yatağa varama kadar 10 dakika içinde eşim yine uyumuş uyandırdım hadi napıyoruz dedim uykum var aşkım dedi yine tamam dedim yattım uyudum perşembe akşamı yine çocukları zorla uyuttuk arkanı dönsene dedi bende o şekilde hoşlanmıyorum oğluma hamileyken mecburiyetten o şekilde yapıyodum karnımdan kipirdayamadigim için neyse bu seferde dönmesem olmazmi hep hemen arkanı dön diyosun önce bi sevseydik birbirimizi dedim onada sıra gelir dedi neyse ben gönülsüz bi şekilde dönerken iyi geceler dedi yine noldu şimdi dedim bisey yok uyuycam dedi ne dedim ben şimdi niye dönüyosun hani yapacaktık dedim istemiyosun baksana laf söylüyosun dedi kabahat yine benim oldu dün ilişki konusunda hiçbişey konuşmadık yapalım yapmayalım diye yine çocuklar uyudu saat 12 oldu bana uyku bastırdı iyice ama adama yanaştım yine arkanı dön dedi ben yine bozuldum tabi çünkü arkadan yapma konusunda 2.ci doğumdan sonra iyice korkar olmaya başladım çünkü benim kendimi yukarı çekmem sonucu makatıma doğru yırtılmam oldu hiç dikişsiz atlatacağım doğumu 5-6 dikişle bitirdim ve dikişlerim çok geç düştü o yüzden korkuyorum ve canım yanıyo zaten az bi zevk alıyorum canım yanınca o da gidiyo neyse ses etmedim hiç bisey demedim döndüm sonra banyomu yapıp uyudum sabah uyanmış gece delo gibi sevistik rüyamda biraz daha görseydim nolurdu bilmiyorum dedi hayırdır benden zevk almiyomusunda rüyanda benle birlikte olurken görüyosun kendini dedim ne alakası var rüyamda gördüm işte dedi hiç uzatmadım konuyu çünkü uzatsam sonu kavgayla bitecek sabahın 7sinde sonra kahvaltınızı yaptık çıktı işe gitti. Evden çıkmadan da benle pazarlık ediyo gece yaparız yine diyo güldüm bende ne gülüyon yapmayalım mı dedi yooo öylesine güldüm bisey yok dedim

Lori12lorii valla eşimle beni anlatmışsınız haftada bir ben yanaşırsam yaparız ama belki sizin gebelikte varmış ondan yaklaşmıyor olabilir biz eşimle hamilelik döneminde hiç yapmadık

K70 biz önceki hamileliğim de de yapıyordum şimdide yapıyorduk 1-2 haftadır o kadar değişti ki napacagımı şaştım

• K70 bunu yanıtladı.

Canım bunları onada söylemeyi denedinmi yeni anne olduğumda bizde aynı durumu yaşadık sonra anlatım herşeyi ben yakınlaşmasam yakınlaşmıyorsun falan dedim oda aşkım böyle anlıyacağını bilmiyordum ben bebek var yorumluyorsun gece falan kalkıyorsun diye rahatsız etmek istemedim seni dedj 😊

Deli-hatun canım valaha nedim ki sana kelin ilacı olsa başına sürer . Bana yanaşmadıgın da falan acaba kokuyormuyım diyorum duş falan da alıyorum sürekli üstümü de değiştiriyorum yok . Dün akşam cocugu uyuttuktan sonra kanepeye uzandım şeyiyle falan oynadım işte hafi yatağa gidelim. Mi dedim yok benim uykum daha dedim . Ben de uyuyacagımdan değil çağırmadım şey yaparsak diye demiştim ama o öyle diyince bende biiey demedim ben kanepe de uyuyakalmışım sonra kendim uyandım o da diğer kanepe de tvye bakıyordu ben yatağa gittim uyudum o yatağa geldiğin de 12-1 di heralde hatırlamıyorum bile sonra uyudu zaten

JartiyerliKedi söyledim canım niye böyle yapıyorsun diye eee işteyken yoruluyorum zart zurt eee sen uyuyorsun eee ben 8 de cocugu uyutup 11 e kadar seninle oturuyorum ben daha napimmm yani yapmak isteyen uapmaz mo bi kere de o gelsin öpsün sarılsın ne bilim o yanaşsın ben de ilgi istiyorum söylüyorum ama değişen bişey yok .

K70 ben de en başta öyle düşündüm ama yoğun çalışıyorsa yoruluyor sa erken den uyumaz mi 12-1 i buluyor uyuması ben en fazla 11 e kadar zorla dayanıyorum gece 3 defa oğluma süt veriyorum sabah 7 de ayaktayım kahvaltı hazırla gündüzde hiç uyumuyorum . Normal de 9 da ben uyurum hadi yalnız kalmasın etmesin diye 11 e zor dayanıyorum zaten iki kelam etmiyor benle elinde telefon tvye bakıyor sigara içiyor reklam aralarında balkonda . Ben tek başıma oturmuş gibi oluyorum yani

Lori12lorii benim eşim ilişki konusunda aslında çok istekli birisi hatta önüme 3 öğün koysan yerim(yaparım) hatun diyo ama işte bazende ben istediğim zamanlar geri çevrilince bozuluyorum ertesi gün soruyorum niye böyle yaptın diye sen yapıyosun ya bende sana yapıyorum diyo ama gel gelelim evde 2 çocuk ev işi yemek çamaşır bulaşık kolay geliyo eşime akşama kadar ne yapiyosunki 2 tane çocuğa bakıyosun ne yapıp yoruluyosun diyo bana o da benim zoruma gidiyo

Deli-hatun Bizim ki son zaman böyle yapmaya böyle başladı normalde bi sıkıntı yoktu ama nebilşm . Bana da aynısını diyor sanki ne iş yapıyorsun yemeğini kahvaltısını hazırlarım işe öyle gönderirim geldiğinde ev temiz çamaşırı teniz olur . Sonra der sen ne iş yaptın bide bebeğim Artık oyun istiyor dışarı çıkaramıyorum . Bide hamileyim sanki hamile olduğumu unutuyor gibi hamile olan ben değilmişim gibi ne bilim valaha .şimdi izinli uyuyor ben de cocugu uyuttum hiç bişey olmamış gibi sorcam hayatım uyanacak mısın çayı koyim mi diye soracam suratımı asmadan

Deli-hatun dun bide şuna sinir oldum işten çıkarken yazmış ben arkadaşın dükkana yanına uygrascam ben tokum yemek yemeyecem siz yiyin biraz bozuldum ama neyse tamam hayatım dedim ben oğlum yemek yedim mutfağı topladım oyun oynuyorum 2 saat sonra falan geldi işte ben Cocugu uyutacam işte sütünü hazırlıyorum suyunu hazırlıyorum demez mi ben açım ne yicem diye benim tepem attı . Gotunu gezdireceğini vaktin de gelip yeseydin yemeğini dedim bişey hazırlayamam dedim . Sonra cocugu uyuttum yine dayanamadım yemek ısıtmadım ama çayın yanıan bisküvi falan koydum . Ya açsan gel ye ben hizmetci miyim saat başı yemek kur yemek kaldır . Benim onu beklendiğimi de biliyor kendi dedi siz yiyin ben tokum diye .

Deli-hatun Ya sorması ayıp ilişkiye girmeden önce kararlaştırıyomusunuz gerçekten? Ve eee ne yapıyoruz diye soruyomusunuz? Bence burda yanlış yapıyosunuz eee hadi demek yerine aniden gelişmesi lazım şartlamayın öyle kendinizi daha zevkli olur. kendinize görev edinmiş gibi olursa bi yerden sonra işgence olur…

Deli-hatun ay eşimle beni anlatmışsın biz neredeyse 5 aydır yapmıyoruz sebebini bilmiyorum konuşmuyorum ar ara sevişiyoruz sadece oğlum 7 aylık gece geç uyuyo oğlunu uyuyana kadar eşimde uyuyo 😔🥴

Deli-hatun bu kdar ısrarcı olmayın bence. İlişki hadi yapmıyomuyuz diyince yapılcak birşey değil zaten. Bırakın o size gelsin . Reddedildiğiniz halde her seferinde gitmeyin. Kaçan kovalanır. Eşiniz de biliyor bozulsanızda yine onun ihtiyacını gidereceksiniz.

Lori12lorii benim eşimde haftada bir gün geç gelir eve iş yerinde tır yüklerler tüpçüde çalışıyo haftada bir gün veya satış durumuna göre haftada 2 gün mesai saatinden sonra eğer tırsa varsa dolu tüpleri indirip yerine boş tüpleri yığarlar doku tüp yoksada direk boşları atarlar bazen geç gelir 10-11 gobi bazende 8-9 gibi gelir genellikle yemeğe beni beklemeyin kızla yiyin siz der bizde kızımla yeriz yemeğimizi gelirken arar işimiz bitti geliyorum ben bisey istiyomusun diye bisey lazımsa söylerim değilse yok hayatım istemiyorum aç mısın yemekleri isitiyimmi diye sorarım genellikle yemek yerler bazen iş az olursa yemeden gelir tok olursa çay varsa içerim der genellikle demlerim zaten o gelene kadar ben 2-3 bardak içerim soguduysa eğer altını yakar ısıtırım o gelene kadar ama tokum ben diyipte eve gelince ben açım ne yemek var demez gider kendisi ısıtır çünkü kızım neyse kendi kendine oynuyo ama oğlum daha küçük olduu için hep kucak istiyo

1232222 ben çoğu zaman uyandırıyorum eşimi yapcazmi diye soruyorum gönlü olursa yanaşır olmazsa uykum var der

Nslhnftr yoo ben çok ısrar etmem sadece sorarım tamam derse giderim yok derse döner uyurum genellikle o bana sokulur

ArZu1554 tabikide karşılaştırıyoruz 2 tane çocuğunuz var bizim 3 yaşında ve 4 buçuk aylık mecburen onlara göre hareket etmek zorundayız yani planlı ilerlemek zorundayız hee bazen yatarız uyumak için ilişki yoktur aklımızda ama eşim derki azıcık sevişelim seni öpmeyi özledim der sonra tabi ikimizde duramayız devamı gelir ama plansız şekilde ilk evlendiğimiz zamanlar oluyodu şimdi 2 tane çocuk olunca plansız olmuyo ve bize işkence gibi gelmiyo canım ikimizde gayet memnunuz o bana sorar ben gönlüm varsa gülümserim ufaktan o anlar zaten istediğimi veya bem ona sorarım oda cevabını verir ona göre hareket ederiz

Lori12lorii evin temizliğini tek başıma yapamıyorum genellikle eşimle beraber evde olduğu için pazar günleri yaparız ama onun harici herseyini yaparım