Kızlar ben yanaşırsam birlikte oluyoruz oda hafta 1 kere niye yapmıyorsun diyorum ee yoruluyorum işte sen uyuyorsun diyor sucu bana yıkmaya çalışıyor 11 aylık bi bebeğim bar 8 de uyuyor bende 11 de falan uyuyorum hadi gel yatağa diyorum uyuyalım tamam benim uykum yok sen git geliyorum der şey yapmak istemeyen gelmez mi bide gece 2-3 kere oğlum uyanıyor ona bakmaya uyanıyorum sabah 7 de ayaktayım . İşten çıkınca direk arkadaşlarının yanına gider 1-2 saat durur gelir bütün gün evde tekim çocukla ben ilgileniyorum bide hamileyim 5 aylık gerçi eve gelince de bişeye faydası olmuyor elinde telefon TVye bakar reklam girince de balkona sigara içmeye gider benle iki bile etmez ben de bunaldım artık kozlar gerçekten kaç gündür yedğim yemekten tat almıyorum napacağımı şaştım ya içimden de yanaşmak gelmiyor artık o kadar bunaldım ki sanki bu evde Bebeğimle ben yasıyorum tek . Öyle umursamaz bi kadında değilim üstüm başım temiz evim temiz o gelmeden koku falan sürerim ama ne bilim son 1 haftadır hersey gözüme o kadar batıyor ki daralıyorum artık bide hava soguk doğru düzgün bebekle dışarı da çıkamıyorum bunaldım iyice yA