Lavinia_ Merhaba kizlar 🌸 kizimın doğum gününe çook az kaldı ama daha pastayı seçemedim… Siz çoçuklarınlza aldığınız pastaların fotograflarını ata bilirmisiniz? Ve ya beğendiğiniz modelin
Akrep Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/iyRwTxl.jpeg] Ben böyle yaptırmıştım canım, 10 kişilik.
Nermin_1221 Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bWVYNQH.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/jc5vfDg.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/GKD4gI5.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/1js3bBs.jpeg]
Rouge Lavinia_ aay ben yapardım ona yaaa keske orda olsaydım 🥲yaptığım pastaları atarım 🌸sana saglıklı yasları olsun meleğin🙏🌸🌸❤️🥰
TombulHatun Lavinia_ [upl-image-preview url=//i.imgur.com/FLfljGN.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/iYGuSq8.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/J5oPIr4.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/nGZ98LK.jpeg] Bizim Martta ben şimdiden bakıyordum fikir olur belki
Lavinia_ Rouge Teşekkür ederim canım benim ❤️🥰 keşke ya 😥 burda olsan ne güzel olurdu 😍 fotografları bekliyorum 😘
Survivor12 Rouge canım inşallah bize kısmet olur 4 ay sonra doğum günü oğlumun Daha bugün senden bahsettim inşallah pastayi o yapar dedim kısmet olursa haberleşiriz 😘😘
Lavinia_ TombulHatun ne güzel bunlar böyle 😍🥰 aşk yaşadım resmen 😍 şimdi den tebrik ediyorum prensesi 😍🥰😘
TombulHatun Lavinia_ teşekkür ederiz. Pandemi sağolsun büyük kutlama yapamasakda aile arası azcık özenelim ilk doğum günü 😄 sizin prenseste iyiki doğmuş 🎊🎉😘
JartiyerliKedi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/UI1Ucb7.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/T871645.jpeg] Eltimin kızı için seçmiştik fikkr olur belki 🤗
JartiyerliKedi Lavinia_ yok canım daha ocakta doğum günü😊bu arada şimdiden doğum günü kutlu olsun miroşun
incilikaftan Pastanın dışına fazla önem vermeden içeriğine ver kuzum, ben eşime yaptırmıştım doğum günü için içinde krema ve pasta keki vardı 180₺ verdim ben çöp oldu.😑
Lavinia_ JartiyerliKedi çok teşekkür ederim yengoşşş 😁 bende çok çok tebrik ediyorum şimdi den 😍❤️ bizimki de ocakta 😍