Kizlar bugun sanki G noktasini bulur gibi olduk🙈böyle garip bir hiss tam zevk alamadim ama esim hemen bosaldi tam bulmusken. Farkli bir hiss yasadim bir anlik ama tam zevk alamadim. Sanki çisim geliyormus gibi. Sizce bulduk mu? 4 buçuk aydir evliyiz ve simdiye kadar hiç zevk alamadim. Bir sey daha soracagim. Kadinlar yalnizca G noktasina ulasildiginda mi zevk alir? Yoksa penis vajinaya girerkende zevk almak gerekir? Esim diyor ki penis vajinaya girdigi zaman zevk alman lazim. Ama bende tik yok🤷🏻‍♀️

İlk zamanlar bende zevk almıyordum aksine acı çekiyordum 6 aydan sonra zevke dönüştü 🤷‍♀️şimdi nerdeyse 2 buçuk yıllık evliyim birlikteliğimizdende çom mutluyum😜herşey zamanla olur canım illa kafana onu takarsan olmaz

Bende g noktası bulunca olur duye biliyom canım çünkü aynı sorun bende de var penis girince haz almıyorum hiç aksine acı oluyor bazen ama elimle baskı yaptığım noktada zevk alıyorum ama penis içerdeyken nasıl o noktayı bulacak anlamadım kendim elimle buluyorum saçma sapan şeyler ya

Sexapalite biz bugun farkli bir sey denedik istersen sende öyle dene canim belki bulursunuz. Misyoner pozisyonda altima yastik koyduk esim penisi yukariya dogru bastiriyordu ve eliyle yumurtalik bölgemi bastiriyordu o zaman baska bir hiss yasadim. Yani G noktasi vajinanin ön duvarinda oldugu için oralara baski yapmak gerekmis🤷🏻‍♀️ Hadi hayirlisi inshAllah bulursunuz 🥰

Rose_ Misyoner pozisyon hangisiydi canım Ya cahilligime ver bende denemek istiyorum bakalım nasıl biseymis😂😂

Sexapalite erkegin üstte kadinin altta oldugu su mehsur klassik pozisyon canim😃 dene inshAllah iyi sonuç alirsiniz🙈🥰

Rose_ penisin baş kısmı girerken genelde kadınlar zevk alır derler.
            Bende alıyorum hatt bi süre eşim orda hareket eder sonra ileri gider zamanla sizde alırsınz belki ☺️

Rose_ Valla bu olay libidona da baglı 😅 evet eşimin penisi vajinama değse zevk alırım ben şahsen. Yani daha doğrusu penisine bile dokunsam coşan tiplerden biriyim kısacası 😏

Heysexylady aslinda bende öyleyim ama demekki tam yeterli degil bende😃bakalim zaman ne gösterecek🙄