Arkadaşlar eve internet almak istiyoruz ama alt yapı yok diyorlar çevremiz de evler çok yakın ama onların var kablosuzlarda çok pahalı komşuyla ortak kullanmayı denedik bı odada çekiyor sadece yükseltici cihaz kullanan varmı interneti dağıtan 🤗
Wifi internet
Bir_bayan99 ev büyük olduğu için kullanıyoruz oldukça memnunuz 🤗
deleted77 nasl kullanıyorsunuz modeme yakın mi takili
Bir_bayan99 sinyal güçlendirici alabilirsiniz komşuyla ortak evinizde de çeker bizim odalarda bile zor çeken İnternet şu an evin az ilerisindeki markete kadar çekiyor sinyal güçlendirici aldık biz
Bir_bayan99 ev katlı olduğu için kurulum yaparken aynı hizalara taktılar daha güçlü oluyor demişlerdi ve çok memnunuz 🤗
Bir_bayan99 biz de de öyle dediler çok uğraştım türktelekoma gittim sonradan yan binanın adresini verdim gelip yaptılar nasıl oldu bilemedim
Bir_bayan99 bizim eski evdede alt yapı yok dediler sonra eşim yibe gitti konustu tivibu alırsanız oluyor dediler öyle aldık
Dilek00 aldım ama olmadı yine acaba yanlış mı kullandım
Angellove2010 her gün arıyorum her gün aynısıni söylüyorlar valla
Blondie bide gidip konuşmayı dneyeyim
Bir_bayan99 bence siz anlayan birine yaptırın çünkü bizde uğraştık olmadı en son eski komşumuzun oğluna yaptırdık çocuk bilgisayar bölümünü okumuş geldi 5 dk da halletti sorunu ve sorun kabloda dedi bilgisayardan bi şeyler yapıp gitti ve oldu bizimkisi öyle
Dilek00 çağırdık birini gelecek inşallah 🤗