• Muhabbet
  • İlginç bir konu! Lütfen luncleyecekler girmsin yardım istiyorum..

Merhabalar öncelikle kizlar size birşey danisicagim nasıl anlaticagim bilmiyorum içinizde bana çok igrencsin sen nasıl bir kadınsın diyenler olucak ama buna rağmen cesaret ediyorum çünkü artık çok mutsuzum bırakmak istiyorum bu takıntım ama nasıl yapicam bilmiyorum psikologa bile gidemiyorum çok utanıyorum söyleyemiyorum kimseye en azından burada kimse beni tanımıyor ama yardımınız olursa çok dua ederim konuya geleyim şimdi kizlar ben çocukluğumdan bu yana yani neden oldu nasıl kaldı hiç bilmiyorum ama burun pisliğini yiyorum baya burnunun içini karıştırıp yiyorum çok iğrenç diyebilirsiniz evet başkasında görsem nefret ederim ama buna kendimde engel olamıyorum strese girsem hemen elim gidiyor ve çok lezzetli geliyor bana aşırı takintiliyim hatta böyle bazen içi kurusun koparıp yiyeyim diye dokunmuyorum kuruyunca büyük bir zevkle yiyorum gerçekten çok özür diliyorum mideniz bulandiysa ama bana yardım edin önce yiyorum daha sonra balgam gibi kaliyo boğazımda ve koku yapiyo sonra çıkarıp tukuruyoeum bence bu bir hastalık ama kimsede duymadım eşim bilmiyor kimse bilmiyor görmedi kimse yaptığımı ama eşim ağzında değişik bı koku var dişlerinde çürük mu var dedi anladım o yüzden ama bişey diyemedim aslında yapmak istemiyorum ama istemsiz oluyor bana yardım edin napabilirim dalga geçmiyorum cidden zordayimmmmmm

Cnm bu çocukluktan gelen biseymis ve stresli iken oluyorsa kesinlikle psikolaga gitmen gerekir. Burda biz bisey yapamayız. Cunku altında yatan nedeni bulmak ve ona çözüm bulmak lazim. Bunu da ancak isin ehli olan doktorlarımız yapar. Ya alalh deyip gidin bir psikolaga. Allah yardımcınız olsun.

Bal_kizin_annesi biliyorum aslında psikolojik bişey ama o kadar utanıyorum ki nasıl diyeceğim bana tiksinc gözle bakan bir doktor mu olur diye çok korkuyorum aşırı da duygusal biriyim o anki şeyi üzerinden atamam o yüzden gidemiyorum yaa :(((

Sexapalite doktordan başka bi çaresi olmaz sanmıyorum doktorun garipsiyeceğini sanmıyorum illa senin gibileride vardır çözüm olarak sakız falan çiğnesen etki etmiyor mu

Aslan Gidemiyorum çünkü araştırdım internetten bu durumla alakalı birşey bulamadım Allah’ın ben ilk miyim ki acaba diyorum ve bu üzerinde nasıl kaldı nasıl gelişti hiç bilmiyorum düşünüyorum nasıl yaptım ama aklıma gelmiyo ki sakizda cigniyorum ama cignerken bı yandan yine yapıyorum elim gidiyor içimden yapma diyorum ama sanki bı dürtü aynı sigara gibi bağımlılık gibi istiyorum birakamiyorum

Psikolojik bir durum bencede bir nevi obsesif bozukluk herşeyden önce burnundaki sümüğü sürekli olarak çıkarman ve oraya elle müdahale de bulunman enfeksiyon riskini ×2 katına çıkarıyor. Herşey gibi buda bir hastalık ve utanılacak yada anlattığında seni küçük düşürecek bir şey yok kesinlikle uzman bir destek al ve 21 gün kuralını uygulamaya çalış vücudun format atma sürecidir.Zamana ve kurallara sadık kalırsan eminim ki vazgeçersin bu yaptığından çözümsüz bir derdin yok unutma 🌟

Sexapalite buradaki kimse seni tanımıyo psikolog da seni tanımıyo öyle düşün.
            Kendi başınıza halledeceğiniz bir şey değil bence bu durum

Okyanusunkalbi Cok haklısın bu bir hastalık gibi farkındayım ama gerçekten gidemiyorum hatta kaç kez randevu alıp iptal ettim o doktora gitmek bile fobi oldu bana söyleyemem utanırım çünkü çok iğrenç bir durum gerçekten kendimden tiksiniyorum bazen çok ağlıyorum geceleri üzülüyorum keşke yapabilsem 21 gün kendimi tutabilsem yaa

ZRaporu yani olabilir ama herşeyi göze aldım çünkü çok dardayım belki biri bir çözüm sunar belki benim gibi olan çıkar diye düşündüm

Sexapalite umarım yaşamazsın diyeyim de ben.☺️ Yani aynısını yaptığını söyleyen çıkar mı bilmem belki buradan kendini belli etmeyip özelden yazan olur. Ama bence tek çözümü psikolojik destek. Altında yatan sebepler vardık muhakkak.

Sexapalite canim öncelikle geçmiş olsun allah yardım etsin bunda utanılacak birsey yok psikologlar öyle yaşantılar oyle durumlar görmüşler ki Belki senin ki onlara hafif kalır eminim ki senin bu durumunu nedenini illaki bilip sana yardım edeceklerdir. Kendin bu durumdan kurtulamiyorsan bence yardım al

Sngl12 çok teşekkür ederim çok anlayışlisiniz gerçekten keşke o psikolog korkumu yenebilsen de gitsen evet belki çok karşılaşmışlardir belkide hiç ama ben o anki utancı yaşamak istemiyorum çok uzuluyorum

Sexapalite profesyonel bir destek emin ol endişelenmene gerek yok. Beynini sırlarını birine açmak ürkütücü gelebilir ama bu işi yapan kişiler ne çeşit hikayeler duyuyor ki seninki yanında 🪶 hafif kalır.

Sexapalite şöyle düşün. Eşin bu yaptığın şeyi Birgün görüyor ve seninle konuşup doktora gitmeni aksi halde gitmezsen düzelene kadar ayrı yaşayacağız die şart koyuyor. O an bu korkun ortadan kalkıp doktora gitmeyi tercih edersin eşini kaybetmemek için. Belkide gören oldu sen bilmiyorsun ama sana söylemediler. Mutlaka git doktora canım. Bunda utanılacak bir durum yok söyleyemem dersende buraya yazdığın gibi doktora yaz kağıdı ver vermeden önce söyleyemeceğim için kağıda yazdım de zaten seni terslemeyecek alıp okuyacak sana yol gösterecek. Şuan çocuğun varmı bilmiyorum ama eğer yoksa birgün mutlaka rabbim nasip edecek ve o çocuk büyüyecek sende hala böyle devam edeceksin. Sonra çocuğun sende bunu gördüğü için taklit edip oda aynısını yapacak insanların dikkatini çekince annemde yapıyor diyecek. Hep bu tarz şeyler düşün cesaretli ol ve mutlaka git canım. Kız küçükken hepimizin burnu akıyordu istemsiz yalıyorduk😄 gülesin die yazayım dedim canım benim🥰

Sexapalite bak benim lisede sıra arkadaşım saçını yerdi daha doğrusu biz oynuyor zannederdik meğersem koparıp yiyodu bi gün fenalaşınca derste acil ameliyata alındı midesnden hep saç çıkardılar çocukluğundan beridir yiyomuş oda mazhar osman sinir hast hastanesinde tedaviye gitti baktı gidip gelmekle çözülmüyor yatış yaptılar iki ay kadar tedavi olup taburcu oldu sende bi randevu al istersen

Sexapalite psikolojik destek alman daha faydalı olur. Bende küçüklüğümden beri tırnak yerdim yani etini yer tırnağı tükürürdüm ama kendimi tutamazdım sonra yavaş yavaş kendimi durdurmaya çalıştım baktım tırnağım ağzıma gidiyor hemen elime başka bi şey alır onunla oynardım ya da bi şeyler yerdim falan sonradan bıraktım kendini frenleyebilmen çok önemli tabii destek alsan bu süreç daha hızlı ilerler ve asıl sebebi bulursun