Deren1234 benim eşimde yapmıyorum diye bozuluyo. Geçenlerde çok istedi diye kırmadım yaptım ama o gelen zevk suyunun tadından midem bulaniyo yanıma 4-5 tane peçete alıyorum ağzım tükürükle dolunca peçeteye tükürüyorum yoksaki başka türlü yapamıyorum direk kusmak geliyo icimden doğru banyoya klozetin başına gidiyorum içim dışıma çıkıyo sonrada eşim benim yüzüme oldu diye üzülüyo. Geçen yaptığım çok hoşuna gitmiş paşamın bidaha ne zaman yapıcan geçen çok güzel yaptın aklından çıkmıyo dedi hatta dün akşam tekrar istedi şu anda adetli olduğum için ilişki olmadığı için beni o şekilde boşalt dedi benim hemen eteklerim tutuştu oğlumu uyuttu kızımı uyuttu derken kendiside uyuyakalmış ben mutfağı topla tuvalete git ped değiştir derken eşimde uyumuş uyandırdım yapicakmiyim ona göre peçete getiricem dedim yok aşkım çok uykum geldi dedi uykuya devam etti derin bi ohhh kurtuldum dedim valla. Aklım çıkıyo benden oral sex isteyecek diye bi gün kurtulursam ertesi gubler mutlaka istiyo yokmu bunun bi kurtuluşu