Nurisdeniz34 Normal canım ablam da söylerdi hep böyle çocuk sanki titriyor diye hatta yeni doğduğunda da aynısını yapıyor gerinirken titriyorlar 😇
Deleted16 Lagosiyawo yok daha ritmikti bu hıçkırığından farklı. Sürekli yattığım için bebeğin takiplerini iyi yapıyorum hıçkırığını da ayırt edebiliyorum bu defa farklı bir titreyişti 🤦🏻♀️ Ama normalmiş çok şükür 🙏🏼
Cilekliturtaa Deleted16 Çok normal canım endişelenme bende de oluyordu evet hıçkırıktan çok farklı bir durum 😌
Hayat_ Deleted16 cok teşekkür ederim canim Rabbim sanada senin gibi hamile olup yavrusunun yolunu beklenelere de evladini saglikli bir sekilde kolayca dogurup yavrusunu kollarina almayi saglikla büyütmeyi nasip etsin cümlemize insAllahhh🌸❤🥰🤲
biricik1111 Deleted16 iki gebeliktede yaşadım canm bir sikinti yok cocuklarim sapasaglam endişelenme olur öyle
Cikolataliparfe Deleted16 benim kızıma hamileligimde olmuştu doktor rahim kasiliyor cildin alt tabakası yirtiliyor normalde cildimizde olan seyrime yırtılma esnasında cilt inceldigi için titreme olarak hissedilir demişti doktorum çok şükür kizim dada bir sorun yok
Deleted16 Cikolataliparfe aaa. Aslında mantıklı çünkü şuan tam büyüme döneminde. Vücudumuz çatlamasa bari ya. 🥶🤦🏻♀️
Cikolataliparfe Deleted16 bol krem sur canım ben medecassol sürüyordum çok çok az var çatlağım öyle asiri olmadi