Kızlar 27 haftalık gebeyim. Dün ve az önce karnımda bir titreme oldu. Hıçkırık değil ama soğukta titreme tutar ya bizi bir kaç saniye. Bu şekil.. Bunun için doktorumu arasam mı diye de düşünmüyo değilim ama ya çok saçma gelirse.. Anne karnında bebeklerin nöbet geçirebildiğini duymuştum soğuk havale vs. Korkmaya başladım. Yaşamış olan var mı ? Sonrasında bebeğini sağlıkla kucağına alan?
Karnımda titreme
Deleted16 önce bir kaç tekme sonra titreme oldu. Yani hareketlerini artık anlayabiliyorum hıçkırığını da biliyorum. Bu uzun süren bir titreyişti. 🤦🏻♀️
Deleted16 Kordonuyla oynadığını söylemişti benim doktorum cocugun icerde oynayacak baska biseyi yok🤣
Pcoslu1anne inşallah öyledir ya çok endişeliyim. Araştırmadığım yer kalmadı
Deleted16 benimde olurdu karnımı sanki yana doğru titretiyo. Doktor normal içerde büyüdükçe olur demişti. Kötüyü düşünme Allahn izniyle birşey yoktur için rahat edecekse ara doktorunu
TombulHatun arayayım ya korkuyorum. 2018 yılında happy momda 5-6 kişinin de başına gelmiş şimdi okudum. Normal sanırım ama korkuyorum işte 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deleted16 ara ara korkma içini ferah tut canım
Deleted16 Korkma canim normal demisti çünkü benim doktorum artik iyice büyüyo kendine yer aciyo bi taraftan benimki de cok titrerdi videosu bile var hatta
Pcoslu1anne ohh tamam 🙏🏼
-06meli tamam çok teşekkür ederim rahatladım 🥰🙏🏼
Deleted16 bence korkma ben nerdeyse 43 hafta gebelik yasadim bende de oldu böyle bir anda karnim titrerdi seni anlıyorum ben hamilelikte insan surekli ay acaba saglikli mi birseyi varmi ay niye oynamadı diye düşünüyor. Insanlar mesela gece uykudan tekmesiyle uyandirdi geceleri uyuyamiyorum cok oynuyor yolda yuruyemiyorum cok oynuyor derdi ben cok uzulurdum benim kizim cunku beni hic gece uyandirmadi oyle tekmesiyle uykumdan etmedi yolda tekme atmadi nadir oynardi acaba birsey mi var diye surekli aglardim elhamdülillah Rabbime sonsuz sukurler olsun ki suan 17 aylik saglikli bir evladım var hamilelikte insan surekli düşünüyor simdiki aklim olsa oyle seyler dusunup de 9 ayimi kendime zehir etmezdim diyorum o 9 ay 9 asir gibi geldi bana surekli düşünmekten dogurmayi bile sırf bu düşüncelerim bitsin diye cok istemistim
Hayat_ açıklamanız için çok teşekkür ederim psikolojik yapıyorum sanırım. Daha iyiyim ama doktorumla da konuştum 🥰 🙏🏼Allah çocuğunuzu size bağışlasın inşallah çok sevindim sağlıkla almanıza 🥰🌸🙏🏼
Normal canım 😌oluyo hamilelikte bunu hamileliğin bitene kadar yasiycaksin hatta☺️hicbir kötü durum yok merak etme.
Peridehatunu teşekkür ederim ilkleri yaşıyorum valla 😀
Normal canım ablam da söylerdi hep böyle çocuk sanki titriyor diye hatta yeni doğduğunda da aynısını yapıyor gerinirken titriyorlar 😇
- Düzenlendi
Nurisdeniz34 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥰🙏🏼 Sağlıklı olsunda napalım artık 😀
Deleted16 böyle tik atar gibi dimi ben dr uma sormuştum hıçkırık demişti korkma canım 😘
Deleted16 Çok normal canım endişelenme bende de oluyordu evet hıçkırıktan çok farklı bir durum 😌