Merhaba kızlar bi arkadaşm bu su sayesinde hamile kaldığını duymuşdum onu aradm sordm oda bana çakşır kökü suyu olduğunu söyledi ve ortak tanıdığmız bi kişi daha öyle hamile kalmış bilgisi olan varmı bende denemek istiyorum

-

Ben Instagram’da n beralife tan almıştım çakşır suyu yada cobancokerten erkekler kullanıyor
    Bayanlar hayıt otu suyu çörekotu yağı ve elma sirkesi
    Biz kullandık benim hormonları düzeltti yani tşk yuksekti düşürdü
    Denenebilir

Naz95 benim bebeğim tüp bebek ile oldu şimdi 14 aylık
      İse yaramasi göreceli şöyleki ben düzenli kan tahlili veriyordum TSH düşmüştü
      Eşim varikosel den amepiyat olmuştu o da keçiboynuzu özü çakşır suyu ve Dr un verdiği toz bı ilaç kullandı üç aya sperm sayısı çok yükseldi
      Yani her ne olursa olsun önce tetkiklerinizi tahlillerinizi yaptırıp nerde bozukluk var onu bilmak lazım

Naz95 bu ot yanlış bilmiyorsam doğu tarafında hayvanların ikiz ikiz dogurmasoyla keşfedilen bişey erkeğin kullanması gerekiyor kadında kullanabilir ama otun dişisi ve erkeği oluyormuş o yüzden eğer kadına uygununu icmezsen sikintiymis. Benim eşim kullandı varikosel var kendisinde hem keçi boynuzu suyu hem bunu kullandı sabah akşam evet gözle görülür bi duzelme oldu kendisi de farketti ama tabiki yinede rahatsızlığı olduğu için tedavi yöntemiyle.gebe kaldım.