• Muhabbet
  • Kızlar aacill cevap eşle ilgili

Kızlar eşim bi dukkanda calisiyo akşam eve geldiginde esorfmanini getiriyim ustunu degistir dedim degistirirken pantolonundan sac tokasi cikti bugun dukkan supururken yerden buldugunu ve cebine attigini soyledi yani bilmuyorum baya bi konustuk cok sordum en az 1 bucuk saat yeminler etti asla oyle bisey yapmayacagini soyledi dukkandaki abiyi arayalim dedi bugun sadece bankaya gittim dedi bugun cok yogunlardi yil sonu sayimi ve temizlik vardi gun icinde zaten soylemisti bana bunu. yeminine guveniyorum yemin ettigi seyleri asla yapmaz toka da tozlu falan ama bilmiyorum esime inanmak istiyorum bu zamana kadar asla goz ucuyla bile beni aldattigini hissetmedim siz olsaniz ne dusunurdunuz. :(

esmanur111 şimdi senin aklını karistirmak istemem sen guveniyorsan sıkıntı yok ama bana saçma gelen kısım yerden bulduğu bir tokatı neden cebine koyar ki bir adam alır çöpe atar benim eşim güvenlik görevlisi trende bir sürü tokalar falan bulur alır hepsini çöpe atar

esmanur111 ben durust olduğunu düşünüyorum. Tokayi ne yapacak aldatmis olsa neden cebinde taşısın ki ? Aklinizi bulandıracak bir durum yok bence sonuçta aramanizi da istemiş oyle bir durum olsa arayalim demezdi iciniz rahat olsun esinize guvenin

Rouge bilemiyorum inan aklim cok karisik neden aldin yerdeki copu diyorum dalginligima gelmistir dedi 😏

𝘎𝘢𝘭𝘪𝘣𝘢 𝘣𝘶𝘳𝘥𝘢𝘬𝘪 𝘺𝘢𝘻𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘵𝘬𝘪𝘭𝘦𝘯𝘥𝘪𝘯𝘻.🤨?

Canimkizim olabilir bi cok sey okuyorum es ile olan sorunlari da hep okurum etkilendim heralde

esmanur111 yerde buldugu baskasina ait olani niye alsinki. Eve getirmek istedi diyelim. İnsan baskasinin kisisel esyasini karisina verirmi. Hem kendine ait degil. Kim bilir kimin. Ve kullanilmis birsey. Almasi cok tuhaf. Yani sebepsiz alinmaz. Bu soyledigim seylerden dolayi almayacagini dusunuyorum e ozaman baska hangi sebeple alsinki. İs yerinde tanidik akraba falan varmi ne bilim aklima baska bisey gelmiyo. Yemin ediyosa dogru soyluyodur umarim

1bbby yeminine guveniyorum.benim de aklimda cok soru isareti var ama bi yandan da iki tane abla calisiyo hatta asciyla 3 onlari dusunerek den almis olabilecegini dusunuyorum insallah

esmanur111 gerçekten yolda bulmuştur :) esım araba aldı yukarda iğneler çıktı bayanlar takıyor ya turbanlılar . Dedm hayırdır :) eskı sahıbının karısınındır dedi :)