Rouge bilemiyorum inan aklim cok karisik neden aldin yerdeki copu diyorum dalginligima gelmistir dedi 😏
Kızlar aacill cevap eşle ilgili
esmanur111 gözünün önünde cm kardiysa bişey yoktur bence ya yoksa saklamaya çalışırdı bence sen içini ferah tut
esmanur111 ee yani😁 gozune sokacak değil ya yeminde etmis oyle.bir durum.olsa asla abiyi arayalim demez yani
dolapfaresi teşekkür ederim ister istemez icim rahatliyo boyle soyleyince
Mera3939 insallah oyledir cok tesekkur edrrm
esmanur111 aynısı bızım basımıza geldı :) esım de cocuk tokası bulmus cebıne koymuştu :) dogrudur ya nıye sorguladınkı bu kadar
bitterdelisi24 kız cebinden kadın tokası cikiyo nasil sorgulamayim 😃
𝘎𝘢𝘭𝘪𝘣𝘢 𝘣𝘶𝘳𝘥𝘢𝘬𝘪 𝘺𝘢𝘻𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘯 𝘦𝘵𝘬𝘪𝘭𝘦𝘯𝘥𝘪𝘯𝘻.🤨?
Canimkizim olabilir bi cok sey okuyorum es ile olan sorunlari da hep okurum etkilendim heralde
esmanur111 yerde buldugu baskasina ait olani niye alsinki. Eve getirmek istedi diyelim. İnsan baskasinin kisisel esyasini karisina verirmi. Hem kendine ait degil. Kim bilir kimin. Ve kullanilmis birsey. Almasi cok tuhaf. Yani sebepsiz alinmaz. Bu soyledigim seylerden dolayi almayacagini dusunuyorum e ozaman baska hangi sebeple alsinki. İs yerinde tanidik akraba falan varmi ne bilim aklima baska bisey gelmiyo. Yemin ediyosa dogru soyluyodur umarim
1bbby yeminine guveniyorum.benim de aklimda cok soru isareti var ama bi yandan da iki tane abla calisiyo hatta asciyla 3 onlari dusunerek den almis olabilecegini dusunuyorum insallah
esmanur111 gerçekten yolda bulmuştur :) esım araba aldı yukarda iğneler çıktı bayanlar takıyor ya turbanlılar . Dedm hayırdır :) eskı sahıbının karısınındır dedi :)
bitterdelisi24 ayy iyi bari boyle sacmaliklar olabiliyomus demekki
esmanur111 o zaman olabilir ya. Topluca adamcagizin gunahini almayalim burda
1bbby 😂😂 umarım günahını almışımdır ya
esmanur111 Ben olsam eğer söylediğin gibiyse neden alıp cebine koydun diye sorgulardım ve inanmış gibi yapıp tedbirli davranır uzunca bir süre takibim altında olurdu tabi ona belli etmeden
Cilekliturtaa zaten oyle ya telefonu hesaplari benim telimde de acik ben aşırı kıskanç bi insanım zaten ilk defa oldugu icin kararsiz kaldim sadece
esmanur111 ben her yemin edene inanirdim yemin ederim diyorsa birisi benim icin doğrudur derdim kapatırdim cunku ben olmayan birsey icin yemin etmem ve herkesi kendim gibi sanmıştım ama kazik yedim yedim insanların yalandan kurana el bastigini yalandan yemin ettigini görünce artik ben yemin eden kimseye inanmam o ayri. Diger yorumlarda esinizin tokayi cebinden kendisi cikardigini söylüyorsun eger aldatsa tokayi kendisi neden cikarsin cebinden hadi arabada bulsan tamam haklisin ama tokayi neden cebine koysun. Soyle ornek vereyim ben bir yeri temizerken buldugum parcalari, tokadir , incik boncuktur cebime sokarım esinizde bence cebine sokmustur cunku gizli olsa onunuzde cikarmaz bence cebinden benim babannem mesela yolda toka da bulsa cebine sokar eve getirirdi
Hayat_ haklisin her yemin edene guvenilmiyo ama esimin yeminine guveniyorum cunku gereksiz ve yalandan yemin edince karnimdaki bebege bisey olacagini dusunup korkuyo.
Buyuk ihtimalle ben de gereksiz yukseldim ustunu kapaticam konunun baska bisi gormedikce
esmanur111 Yeri süpürürken o an koyacak yer bulamadığı için cebine atmış olabilir,ben de evi süpürüp silerken yerde ekstra çıkan şeyleri cebime atıyorum,olabilir.