Prensprensesannesi Pf wonder stick (mucize çubuk) kullanan varmı aranızda yada başka Bi ürün memnun kaldığınız
Findukkk Prensprensesannesi nerde okudum hatırlamıyorum ama bi hanım kullanmış ve memnun kalmış tavsiye ediyordu
JartiyerliKedi Prensprensesannesi bak aşkım o çubuktur b*ktur ottur boş verecen gidecen eczaneye alacan meşe ağacı kabuğunu kaynatacan bi güzel otur içine 2.3 dk veya iyice yıka sonra gir ilişkiye bak hele dua edecen bana😜
Polyannacilik Prensprensesannesi sağlıklı değil diye duydum ve sağlık bakanlığı onayı yok onayı olmayan şey ne kadar fayda sağlar bilemiyorum
Saevre JartiyerliKedi peki biraz genişletmek için ne yapmak gerekir 2.5 evliyim hala acıyor ilişkideyken
JartiyerliKedi Prensprensesannesi kız kaynar oturma pişirirsin 🤣ılık olsun hani bebekleri bnayo yaptırdığımız ısıda
JartiyerliKedi Arasemir11 hayır canm merak etme ama 10 gündende fazla kullanma 10 gün kullan ara ver yani( her gün yaparsan) sonra bidaha kullana bilirsin
JartiyerliKedi JartiyerliKedi kız korkma 😂eltilerim hep yapıyor içine oturmasanda yıkan farkı görücen bayangamzelili