JartiyerliKedi Bsrkaya kızarıklarını aldı canm yoksa alerjiyi tedavi etmiyor :) tedavi amaçlı formül mamasını alerjisine karşı kullanıyorum bide kilo alması yavaşlamasın diye nestle nin pirinç unu ve karabuğday unuyla ek gıdaya başladım
JartiyerliKedi 2minikmucize etkisini tam söyıeyemem orada ama 10 gün kullan sonra ara ver 15 gün falan veya ara ara yap ard arda yapma yani
bayangamzelili JartiyerliKedi ben suyu kaynayıp ılık olunca oturacağım ya içime mi koymam lazım anlamadım ? Kusura bakma biri sürmelisin yazmışta
JartiyerliKedi bayangamzelili yok gı içine nere koyuyon😅çay demler gibi yap bi işte 1 çaydanlık suyu kaynat bi kabın içine dök 2.3 yemek kaşığı ondan üstünede su dök sonra demlensin ılınınca ya yıka orayı iyice yada içine otura bilirsen 2.3 dk otur
Twogirlmom Prensprensesannesi bende iki doğum yaptım 5 yıl arayla hiç fark etmedim ben eşimde hiç bişey demedi ondan sordum
JartiyerliKedi JartiyerliKedi Millet onu bi yerine kullanıyor ben hatta ağzım için kullanıyordum 😅 diş etlerimde iltihaplanma vardı ondan ordan eminim daraltığındanda çünki ağzımən içini buruş buruş yapıyordu 😂🤣 Dediğim gibi ben orası için kullanmadım ven ihtiyaç duymadım canm🤗
JartiyerliKedi Saevre ha😂kegel egzersizlerinin işe yaradığını duydum 😊yinede bi doktora danışmanda fayda var bu konuda