İki gündür regl oluyorum ve aşırı gerginim üzerimde öyle bir ağırlık var ki sanki dünyanın yükü omuzlarımda canım hiç bir şey yapmak istemiyor eve sığamıyorum ama çıkamadım da eşim öğleden sonra ise gitti kızım biraz hasta gibiydi çıkamadım akşam üzeri Bi tiramisu yaptım belki iyi gelir dedim yiyemedim bile çok bunalıyorum siz neler yapıyorsunuz bu durumlarda ???😬🥺🥺
Regl olduğunuzda??
Cicilibicili al benden de o kadar.. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Aynı zmanda duygusal bir poncik 🥺
Cicilibicili 2 gun kaldi gerginligi basladi bile🤣
Meryy Pcoslu1anne
Ne olacak bu halimizz🙄🤧🤧😂
Cicilibicili Cocuk olmasa daha taşa kurfetcem de cocuk var🤣🤣
Pcoslu1anne valla bende vurup kafayı yatmak istiyordum ama benim cimcimeden pek mümkün olmuyor o da hasta oluyor üstüne bide ona canım sıkılıyor
Cicilibicili valla regl oncesi rahatsızlık huysuzluk ,regl olunca aynı regl bitince bikac gün gerginlik derken ayda 5 gün falan huzur buluyoruz .ben yorganla bile inatlaşıyorum yorganı atıyorum üstüme daral geliyor, bir bacağımı çıkarıyorum dısarı orası üsüyor. dısarı cıkıyım diyorum soguktan karnım agrıyor ,eve giriyorum sıkıntı oluyor içimde ne yapsan olmuyor 😂
Rouge iki ucu ….. değnek misali 😅
Cicilibicili yapcak bisey yok. İdare etcez. Şu regl bitene kadar 🥺😒
Cicilibicili genelde eşimle tartışırız 🥴😅 tripkolik bişey oluyorum bende aşırı hassas aşırı alıngan 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Cicilibicili aaahhhhh ahhh bende 2 gündür reglim offff yok böyle sinir yaa zaten agrım çok oluyo üstüne bide 2 tane bebe var benim 3 yaşında kızım 4 buçuk aylık oğlum var. Kızım doğru düzgün yemek yemez oğlum atak döneminde hiç bir yerde durmak istemez tek kalmak istemez üşüme yemek çamaşır misafir bulaşık yine misafir hava soğuk dışarı çıkamıyorum ooooooffffffff offff kadın olmak ne zor şey bazen keşke diyorum erkek olsaydım adet olma derdi olmazdı yemek yetistiricem 2 çocuk peşinde koşucam derdi olmazdı çalışır gelir yer içer yatar uyurdum diyorum
2günüm kaldı birkaç aya bi ağrım olur her ay degil cok şükür.Rahat gecer benimkisi. Huzursuzluk falan ozamanlar bende olmuyo hic normal günler gibi farki yok yani. Değişik bir film felan izle vaktin geçsin 📺
Cicilibicili Ben de çok geriliyorum ve asabileşiyorum iki gün geçti olmadım ha oldum ha olacam derken afakanlar basıyor
Deli-hatun ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum 🤯
Peridehatunu geçti zaten çok şükür şuan iyiyim
Kumruu ay olmayınca da ayri dert
Cicilibicili Aynen 😩
Cicilibicili eşim bide diyo ki 2 tane çocuğa bakıyosun ne yapıyosunda yoruluyosun akşama kadar evdesin oturuyorsun diyo. Dün akşam annemler vardı yine aynısını dedi onların yanında bende hemen yapıştırdım ben çalışırım sen çocuklara bak yemeği çamaşırı bulastigi yap gelen misafiri ağırla çalışma işi bende iş bul bana nasıl olsa evlenene kadar çalıştım hiçte gocunmam dedim sesini kesti
Cicilibicili bak yarın akşam yine misafirim geliyo eşimin akrabaları gelicek bu akşamdan 2 çeşit tatlı yaptım yarına sıkışmayayım diye sütlaç yaptım pudingli tart kek yaptım yarına yemek yapicam çorba yapicam pilav yapicam salata veya cacık yapicam evi topla makine boşalt akşama hazırlık yap hizmet et çay koy meyve getir tatlı servis et çocuklara bak derken yine pestilim çıkıcak sözde bem oturuyorum dimi evde böyle oturma olacağına çalışırım daha iyi
Deli-hatun iyi demişsin konuşturma