Nayino Bilinmeyenlidenklem Sezeryan doğum yaptıysan o kan onun içinde geliyor olabilirmiş. Dün doktorum anlattı Sezeryan da dikiş sonrası bi kat oluyormuş doktor bunu cep olarak tabir etti rahim kendini toparlarken orada kan birikirmiş bu kan daha sonra adet kanı biraz biraz gelirmiş.. Ya ilaçlı sprial öneririm yada ameliyat dedi 🤷🏻♀️tabiki sizinki ne bilemem ama sadece öyle de olabilir
Bilinmeyenlidenklem Nayino yok kan gelmedi, doğumum normaldi, adetin ilk günü vücuttan pıhtı atılırken bir his olur ya aynı onun gibi bir his yaşadım ve gelen adet kanaması değil tamamen içime kaçan sperm akıntısıydı
Nayino Bilinmeyenlidenklem Aman dikkat o zaman hiç bişey olmaz denecek bir durum değil 😂istemem dediği şeyler bi anda oluyor insanın sonuçta
Biranne12 Bende de olur arada boşalmışsınız ve içerde kalanlar olmuş sabahta akıntı gibi gelmiş korkmayın eşiniz değil siZin boşalma kalıntınız o
PiTi Bilinmeyenlidenklem emziren anneler kullanamıyor diye biliyorum ya eşim alacaktı kullanmaz demişti eczacı zaten kullanamadım kullanamadım en sonunda ikinciyi de doğurdum da neyse 😅😅
Bilinmeyenlidenklem PiTi doktorumu aradım iç 4 saat emzirme 4 saat sonunda sağ öyle emzir dedi ben 7 saat beklettim öyle sağdım
PiTi Bilinmeyenlidenklem doktorun daha iyi bilir canım o zaman bana eczacı olmaz dedi geri çekile çekile en sonunda doğurdum 😅😅
Biranne12 Bilinmeyenlidenklem birde böyle korkuyla yaşamak yerine sprial taktırmanızı öneririm en azından böyle korkuyla yaşamazsınız ve bu korkudan dolayı ilişkiden zevkte almazsınız ben de hep korkardım sorial taktırana kadar ya hamile kalırsam diye takınca rahatladım 2.5 yıl korundum 6 ay oldu çıkarttıralı bebiş istediğimiz için ☺️
Bilinmeyenlidenklem Biranne12 bende istemiştim ama doktor şuan için bir çocuğun var spiral takmak istemiyorum çok çabuk açıldın vücudun spirali tutmayabilir dedi ondan takmadım
Bilinmeyenlidenklem Kelek16 gördüğümde iç çamaşırıma tamamen geçmişti sabah uyku sersemliğiyle ona pek dikkat etmemişim