İyi geceler güzellerim 🌸
Geçen post açtım işte kapanmak istiyorum dinimi değiştirdim diye ben bugün kapandım elhamdülillah esimle yemeğe çıktık orada resim çektik ve anneme gönderdim eve geldikten sonra gördü kendisi yaklaşık 3-4 saat geçti üstünden “senin ne haddine” yazidigi şey bu birsey yazmadım aradı ve ağzına geleni saydı dinini değiştirdin sustum buna susacağımı sanıyorsan yanılıyorsun ben seni dinsizleş diye mi büyüttüm dedi ne diyorsun benim kararım karışma ben bireyim ve anneyim sana saygı duyuyorsam sende bana duyacaksın dedim benim dinim hak seninki batıl inanç dedi kuranda bu zamana dair hersey yazıyor dedim tartıştık incili naptin dedi kiliseye bıraktım dedim yazıklar olsun sana hakkımı helal etmiyorum dedi ve kapattı çok çaresizim yanlış mı yaptım 😔😔😔

Anna_karenina1 öncelikle hayırlı ve de daim olsun inşallah 🥰☺tabiki sizin için kolay bir süreç olmayacaktır ama alışmaları gerekir alışacaktirlarda😊bu şekilde huzurlu olduğunuzu iyi hissettiğinizi belirtin annenize ve kocaman bir kadın olmuşsunuz anne olmuşsunuz tabiku saygı duyması gerekir

Anna_karenina1 rabbim daim etsin, aileniz şuanda bu durumu kabullenmek istemiyorlar sonuçta yıllarca sizi kendi dinleri ile büyüttüler ve siz iuan nasıl tek doğru olan kurana inanıyorsanız onlarda kendilerince tek doğrunun incil olduğunu savunuyorlar, zaman her şeyin ilacıdır ailenize ve kendinize zaman verin ortalık yumuşadıkça zamanla alışacaklardır inşallah 🙏🏻 tekrardan hayırlı olsun 💕

Cicilibicili Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bende diyorum bak okudum evlendim çocuğum oldu karışması gereken biri varsa esim ki o bike karışmıyor ama annem eskiden de kapalı birini görünce ya bune böyle derdi çok nefret ediyor Müslümanlardan bende onun bu huyundan nefret ediyorum zaten artık içim daraldı sizinle paylaşmak istedim alışır mi bilemiyorum inşallah alışır da kırmayız birbirimizi

Anna_karenina1 öncelikle hayırlı olsun canım çok güzel birşey Allah seni bu doğru yoldan ayırmasın kim sebep olduysa da iyi yapmış Allah razı olsun eğer özel değilse ailenin dini nedir acaba

Anna_karenina1 annenizin yaptığı gerçekten hiç hoş ve doğru değil bizde elhamdülillah Müslümanız ama Hristiyana Yahudiye öcü gibi bakmıyoruz herkes kendi dinini yasamakda özgür çünkü yaradan hepimize birer irade gücü vermiş bizim dinimizde zorlama yoktur diye bir kalıp var mesela ama bu değildir ki Müslüman olupta dinin emirlerini yerine getirmekte zorunlu değilsin demek değil sadece Müslüman olmayan kişileri Müslüman olmaları için zorlama yoktur denir esasen ve annenizin eşinizin dahi size din konusunda karışmaya hakkı yoktur elhamdülillah hakkı bulmuşsunuz bu saatten sonra da bırakmayın bol bol kuran-ı kerim dinleyin öğrenmek fırsatınız varsa öğrenin hiç yapmadığınız ibadetleri deneyin oruç tutun bunları nafile ibadet olarakta yapabilirsin gününü beklemen gerekmez 😊😊Allah yolunu açık etsin

Anna_karenina1 üzülmeyin. Anne baba eğer din konusunda size zorluk çıkartıyorda konuşmayabilirsiniz. Şöyle diyim. Benim kardeşimin kaynanasi Romanyalı. Evlenince müslüman olmuş eskiden kendisi ve ailesi hiristiyanmis. Annesi sen musluman oldun diye redettme noktasına gelmiş. Hatta arayıp sorma felan demişti. Ama gene de annem diye arada bir ararım dedi. Yani siz üzülmeyin. Siz hak yolundasiniz .Allah daim etsin inşallah hayırlı imanlı ömrümüz olur.

enerts yaa demek tek değilim annem tek var zaten o da böyle yapıyor üzülüyorum bende

Bisaniye ben burada dertleşmek amacı ile konu açıyorum takıldığın konu bu yani helal olsun

ZRaporu benim babam Türk annem yabancı esimle evlendim 4. Sene olucak tanisali erken evlendim çünkü hiç annemle anlaşamazdık bi kaçış yoluydu aslında babaannem halam bize çok sahip çıktılar onlardan biliyorum babamla zaten hiç konuşmam ihaneti çok ağır yıllardır halalarim derdi araştır hani hoşuna gitmezse din mevzusunu açmayız doğumuma yakın eşimden kanıt istedim kurani bi açtı Türkçesini okudu biraz düşündürdü ve en çok etkileyen şey de doğum yaparken doktorum ayet kürsi ile doğum yaptırıyormuş ben onu duyunca içime sanki serinlik geldi ve sonrası acilmam çok rahat oldu orda da çok etkilendim çok düşündüm çok araştırdım

Cicilibicili ben yeni taşındım bi kurs varmış orayla görüşeceğim de kızımı kimseye bırakamıyorum ama ayarlayacağım sürekli sohbet dinliyorum evde çok yararları var Allah razı olsun

Anna_karenina1 genelde karşılaşılan bir durum din değiştirmede ama kötü bir şey yapmadınız içiniz rahat olsun zamanla alışır ve kabullenir