Madem musluman oldunuz oyleyse islamin bu konudaki emrini baza alarak duruma yön verebilirsiniz. İslama gore Anne babaya tek bi konuda asi gelinebilir. O da sizi dinden uzaklasmaya zorluyolarsa. Hakkını helal edip etmeme konusunda içiniz rahat olsun. İslami yonden hiçbir sorun yok. İnanclarin disinda bakacak olursak da yetişkin bi insansiniz kimse kimsenin aklina zorla bi inanc yerlestiremez. Kendi isteginiz gibi yasamaya devam edin 🌿

Askbulbulu yaaa sen çok tatlısın ama 😍😍😍 benimde böyle güzel yorumlar içimi kıpır kıpır ediyor iyiki varsin ♥️♥️

Anna_karenina1 sen canı gönülden doğru yolu bulduğuna inanıyorsan o anneyi siledebilirsin bence o müslüman diye senin sapmıycağın yada o hristiyan diye senin doğru yola giremeyeceğin anlamına gelmez her koyun kendi bacağından asılacak sonuçta

Anna_karenina1 keske incili bırakmasaydın kiliseye .. belkı annen bu kadar kolay bırakabilmene de kızmış olabilir .. deseydın gene anne oda kutsal bir kıtap kuran da evımın en güzel yerınde saklıyorum ikisini gonlunu alsaydın .. bıraktım deyınce olmamıs bence

Anna_karenina1 ne mutlu ki sana gerçek olan islam ile şereflendirmiş rabbim seni. Bizlere de güzel haber çünkü , bir müslüman kardeşimiz daha oldu . Anneni anlayış ile karşıla, zamana bırak ve islamın güzelliğini yaşayarak annene de göster . Belki sen de onun müslüman olmasına vesile olacaksın inşallah. İnşallah, bir gün buraya da annem de müslüman oldu yazarsın 😊♥️

Deleted21 yaa ben böyle güzel yorumları okudukça tekrar şükür edip inanıyorum islamin güzelliklerle dolu olduğuna ♥️🥺
          Umarım bir gün öyle olur inşallah bende çok istiyorum olacak inşallah zaman var önümüzde mecbur alışacak

Anna_karenina1 Öyle mi diyorum? Gerçekten bunu nereden çıkardınız? Konu başkalarıysa benim yorumum üstünden devam etmeyin. Ben bu cümleyi Türklere has sanıyordum. Yorumumda bunun üzerine. Çarpıtmayalım.